ASML kieltopalvelu

Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry on 1990-luvulta asti ylläpitänyt ns. Robinson-rekisteriä. Rekisteri on perustettu puhelintarjonnan- ja osoitteellisen suoramainonnan rajoituspalveluiden käyttöön. Kuka tahansa voi määrätä rajoituksen omaan puhelinnumeroonsa. Se tapahtuu soittamalla palvelunumeroon, jonne soittaja sitten sanelee kieltonsa yksityiskohdat. Telemarkkinontikiellon voi tehdä kätevästi myös netissä.

ASML kieltopalvelu

ASML kokemuksia

Kokemukset markkinointikiellosta ovat yleisöpalautteen perusteella olleet pääosin kiitettäviä. Huonot kokemukset perustuvat siihen, että markkinointipuheluita on tullut kiellosta huolimatta. Eräs syy markkinapuheluihin voi olla se, että markkinoija ei ole ASML:n jäsenyhteisö tai yhteisö, joka on muuten sitoutunut Robinson-rekisteriin. Tällaista tapahtuu harvoin, sillä jäsenistö kattaa hyvin Suomessa suoramarkkinointia käyttävät yritykset ja muut tahot. Jos yritys soittaa rajoituksesta huolimatta kannattaa tarkistaa ASML:n kotisivuilta, onko yritys tai muun yhteisön jäsen ja tehdä asiasta ilmoitus. Jos kuluttaja on itse yksittäistapauksessa ilmoittanut yritykselle hyväksyvänsä markkinoinnin, niin rekisteri ei estä markkinointia. Näin voi helposti sattua verkossa, kun palvelu kysyy lupaa mainonnalle ja vahingossa rastittaa myönteisen vaihtoehdon.

ASML telemarkkinointikielto hinnasto

Markkinointikielto tehdään maksulliseen puhelinnumeroon tai suoraan netissä. Kun rajoitus on tehty, niin se on voimassa siitä hetkestä 3 vuotta eteenpäin. Palvelulla ei ole tarkoitus tehdä voittoa millekään taholle. Palveluun osallistuvat yritykset maksavat suurimman osan palvelusta aiheutuvista kuluista; kuten tietokannan ylläpidosta ja henkilökunnasta aiheutuvat menot. Kuluttajilta perittävien korvausten perusteet on määritelty viranomaisten kanssa yhteistyössä ja ne kattavat vain pienen osan kokonaiskustannuksista.

Markkinointikielto yrityksille

Markkinointikielto yrityksille perustuu lainsäädäntöön, jonka mukaan kuluttaja voi antaa markkinointikiellon yhdelle yritykselle kerrallaan. Koska yrityksiä on useita satoja, jopa tuhansia, niin yksittäisen ihmisen on toivotonta alkaa kieltämään jokaista yksitellen. Suomalainen yritysmaailma toimii pääosin hyvien tapojen ja käytäntöjen mukaan, joten rekisteriin annettuja kieltoja noudattaa suurin osa yrityssektorista. Myös järjestöpuoli on hyvin edustettuna, joten rahankeräyskampanjat eivät tule häiritsemään elämää kun kielto on voimassa. Palveluun sitoutuneet yritykset käyvät tarkistamassa rekisterin säännöllisin väliajoin. Toiminnalla on myös kansainvälinen ulottuvuus, joten kielto menee myös ulkomaille vastaaviin rekistereihin.Etsitkö puhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 liittymätarjousta
Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun