DNA Super 4G Rajaton

Lyhyesti

25,99
€/kk
Netin nopeus
300
Mbit/s
6,90
Avausmaksu
4G
Verkko
36
Gt/kk
EU-data
Määräaikainen
Määräaikainen

Hyvät ja huonot puolet

  • Et suotta maksa 5G-hintoja.
  • Nopeus riittää perussurffailuun.
  • Jäät paitsi nopeimmista yhteyksistä.
Tutustu ja tilaa

DNA Super 4G Rajaton liittymää ei ole enää saatavilla. Katso muut rajattomat 4G liittymät tästä.

DNA Super 4G Rajaton on rajattomasti dataa sisältävä edullinen liittymä, jonka kanssa on huoletonta liikkua niin Pohjolassa (Ruotsi, Norja, Tanska) kuin Baltian maissakin (Viro, Latvia, Liettua). Siihen kuuluu mukaan nopea 4G-nettiyhteys jopa 300 Mbit/s (vaihteluväli 4G-verkossa 5 - 300 Mbit/s) nopeudella.

Vertaa DNA Super 4G Rajaton vs. Saunalahti Huoleton 4G Premium Plus

DNA Super 4G Rajaton vastaa pitkälti Elisa Saunalahti Huoleton 4G Premium Plus liittymää. Molemmat sopivat Pohjolassa, Baltiassa ja EU-maissa matkaavalle. Pohjolan ja Baltian rajattoman datan lisäksi sillä saa käyttöön 15 Gt kuukaudessa EU- ja ETA-maissa. Elisan parhaassa liittymässä Huoleton 4G Premium Plus paketissa EU- ja ETA  datapaketin koko on 10 Gt, joten tämä menee DNAn eduksi. Muutoin liittymät ovat lähes identtiset. Molemmat liitymät sisältävät rajattomasti puheluita ja tekstareita. Kummassakaan Suomesta ulkomaille soitetut puhelut eivät kuulu liittymään. Valinta DNA Super 4G Rajaton ja Saunalahti Huoleton 4G Premium Plussan välillä onkin vaikea, sillä erot ovat pienet. Jos matkustaa ulkomailla vain vähän, ei datapaketin koolla ole isoa merkitystä ja lisäksi 10Gt paketin raja tulee harvoin vastaan. Merkittävin tekijä lieneekin todellinen siirtonopeus sekä se mitä liittymiä muilla perheenjäsenillä on. Joissain Elisan ja DNAn liittymissä voi soittaa ilmaikseksi puheluita saman operaattorin liittymiin. Tällöin keskittäminen luonnollisesti kannattaa.

DNA Super 4G Rajaton on DNAn paras puhelinliittymä

DNA Super 4G Rajaton on tällä hetkellä kiistatta DNAn paras puhelinliittymä. Liittymä on tehokas ja halpa käyttää niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Se tarjoaa rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä normaalihintaisiin numeroihin. Kun kyseinen liittymä on käytössä, on matkustaminen helppoa ja huoletonta ilman jatkuvaa pohtimista siitä, mitä liittymän käyttö maksaa. Tämä on jokaisen paljon reissaavan unelmapaketti, jonka saa lisäksi todella edulliseen kuukausihintaan ilman sitoutumispakkoa.

Vastaavat rajattomat liittymät muilta operaattoreilta

Joillakin muilla operaattoreilla on vastaavan tyylisiä liittymiä kuin Elisa 4G Premium Plus. Esimerkiksi Telian liittymä Rajaton 300 M+ tarjoaa rajattoman netin kotimaassa, Pohjolassa ja Baltian maissa. Kyseiseen Telian liittymän hintaan sisältyy  20Gt dataa kuukaudessa EU- ja ETA-maissa. Siinä on nopea 4G-nettiyhteys jopa 300 Mbit/s maksiminopeudella.

Parhaat ominaisuudet

  • Liittymä sisältää rajattomasti dataa
  • Netin maksiminopeus jopa 300 Mbit/s
  • Rajattomasti dataa Pohjolassa ja Baltian maissa
  • 15 Gt kuukaudessa EU- ja ETA-maissa
Tutustu ja tilaa liittymä