Moi Potti

Lyhyesti

9,00
€/kk
Netin nopeus
100
Mbit/s
5
Avausmaksu
4G
Verkko
6
Gt/kk
EU-data
Ei määräaikaa
Ei määräaikaa

Hyvät ja huonot puolet

  • Maksat käytön mukaan.
  • Voi yhdistää usean liittymän.
  • Ei datakattoa tai muita rajoituksia
  • Hinta vaihtelee käytön mukaan.
  • Datakatto rajoittaa aktiivista netin käyttäjää.
Tutustu ja tilaa

Moi-mobiili on varsin uusi tulokas Suomen liittymämarkkinoilla. DNA:n nopeassa 4G ja 5G LTE -verkossa toimiva Moi on tunnettu erinomaisista ja halvoista liittymätarjouksistaan. Saat SIM-kortin ja nopean datapaketin alkaen yhdeksällä eurolla kuukaudessa. Voit halutessasi ostaa simmille myös rajattoman netin ja rajattomasti puheaikaa pienellä lisämaksulla kuukaudessa. Moi Potti maksaa siis korkeintaan 13€ kuukaudessa sisältäen puhelut, tekstiviestit sekä 6Gt dataa 100 Mbit/s nopeudella. & Gigan simmi sisältää lisäksi 6Gt Eu-Roamingia kuukaudessa, minkä jälkeen ylimenevältä osuudelta maksetaan 1,5€/Gt.

Edullinen Moi 4G peruspaketti

Moi tarjoaa edullisen 4G-yhteyden ja SIM-kortin yhdeksällä eurolla kuukaudessa. Tämä peruspaketti sisältää 6 gigan datapaketin, joka riittää hyvin ihmiselle, joka käyttää puhelimen nettiä lähinnä sähköpostien selaamiseen tai sosiaalisen median päivittämiseen. Liittymällä pystyy myös soittamaan ja lähettämään tekstiviestejä. Näistä maksat käytön mukaan 0,055 euroa minuutti tai tekstiviesteissä 0,055 euroa kappaleelta, mutta kuitenkin enintään 4€/kk. Moi onkin selkeä puhepaketeissaan, koska jokaisen liittymän kohdalla puheluista ja tekstiviesteistä kotimaassa, tulee maksettavaa enintään 4€ kuukaudessa

Moi Potti on vertailun edullisin

Puhelinliittymien vertailuissa Moi on halvin, ainakin mitä tulee rajattomaan 4G-yhteyteen. Kuten sanottu, Moin perusliittymä sisältää 6 gigaa dataa, mutta saat helposti hankittua Moin kautta puhelimeesi myös rajattoman 4G-netin. Tästä maksat ainoastaan 9 euroa kuukaudessa lisää. Tämä tarkoittaa sitä, että saat rajattomasti dataa käyttöösi vain 18 eurolla kuukaudessa. Tämä on tällä hetkellä markkinoiden huokein nettiliittymä. Kyseessä on 100 megan yhteys, jolla onnistuu myös esimerkiksi elokuvien katseleminen.

Moi:n kautta liittymät koko perheelle

Moi:n liittymistä on helppo koota sopiva paketti koko perheelle. Datapotin voi koota, jos esimerkiksi useammalla lapsella on käytössään Moi Potti. Datapotti koostuu siis näistä kaikista liittymistä ja tasaa käyttöä niin, että esimerkiksi koululainen voi käyttää kuukaudessa enemmän kuin 6 gigaa, jos perheen pienempi jäsen ei käytä omaa 6 gigan määräänsä kokonaan.

Kokemuksia Moi liittymistä

Vaikka Moi on vielä varsin uusi tulokas operaattoreiden joukossa, kokemuksia Moi-liittymistä on jo kertynyt hyvin. Moi on pieni toimija, jolla on varsin kilpailukykyiset hinnat. Myös mahdollisuus räätälöidä palveluita juuri itselle sopiviksi on kerännyt asiakkailta paljon kiitosta. Pienellä lisämaksulla saat liitettyä liittymääsi juuri niitä palveluita, joita itse tarvitset, etkä vastaavasti joudu maksamaan itsellesi turhista ominaisuuksista.

Parhaat edut

  • Moilta saat SIM-kortin ja 4G-yhteyden 9 eurolla kuukaudessa.
  • Perusliittymä sisältää dataa 6 gigaa kuukaudessa.
  • Saat liittymääsi rajattoman nettiyhteyden 9 euron lisämaksulla kuukaudessa.
  • Liittymään saa liitettyä myös rajattomasti puheaikaa 13 eurolla kuukaudessa.
Tutustu ja tilaa liittymä