Moi Reilu 5G 400M

Pähkinänkuoressa

27,00
€/kk
Netin nopeus
400
Mbit/s
5
Avausmaksu
5G
5g liittyma
Verkko
30
Gt/kk
EU-data
Ei sitoutumista
Peukku ylös
Ei sitoutumista
Peukku alas

Plussat ja miinukset

  • Nopea 5G-verkko
  • Kaikki puhelut ja tekstarit kuuluvat hintaan.
  • Kaikista nopein ja kallein liittymä tämä ei ole.
Tutustu ja tilaa

Moi Rajaton 5G 400M on nopea liittymä

Moin Rajaton 5G 400M on nopea liittymä heille, jotka haluavat netiltä nopeutta ja tehoja. 400 Mbit/s on liittymän maksiminopeus ja jo pienemmilläkin nopeuksilla ladataan videoita nopeasti sekä kotisohvalta, että kesämökiltä käsin. Moin liittymässä hyödynnetään jo 5G verkkoa, joka laajenee kovaa vauhtia Suomessa. Moi:n Rajaton 5G 400M -liittymä siirtyy automaattisesti 4G:stä 5G:hen ja hyödyntää aina parhainta nopeutta. Toki myös puhelimelta vaaditaan 5G valmiutta, jotta liittymä toimii maksimaalisella teholla. Moi Rajaton 5G 400M on kuukausihinnaltaan 35€, jonka lisäksi puheluista laskutetaan 0,055€ /min ja tekstiviesteistä 0,055€/kpl. Moi:n kaikissa liittymissä on kuitenkin olemassa kulukatto puheluille ja tekstiviesteille, joten kuukaudessa niistä maksetaan aina korkeintaan 4€.

Moi Rajaton 5G 400M -liittymä on hyvä valinta myös ulkomailla

Moi Rajaton 5G 400M -liittymä toimii kotimaan hinnoin puheluiden ja tekstiviestien osalta myös Pohjolassa, Baltiassa sekä EU- ja ETA-alueilla. Näissä paikoissa soittaminen ja tekstaaminen tulee siis maksamaan käyttäjälle korkeintaan 4€/kk. Datan käyttö on rajatonta kotimaassa, Baltiassa ja Pohjolassa. EU-Roamingia sisältyy Moi Rajaton 5G 400M -liittymään 20Gt/kk ja tämän ylimenevältä osuudelta laskutetaan 0,003418 €/Mt. Moin sivuilta löytyy tarkemmat maakohtaiset tiedot puheluiden hinnoille, jos liittymän käyttö EU:n ulkopuolella tulee ajankohtaiseksi.

Moi Rajaton 5G 400M on edullinen 5G liittymä

5G liittymien osalta Moi kilpailee hyvin edullisella hinnallaan. Liittymä maksaa kuukaudessa 35-39 euroa, riippuen siitä tuleeko kuukauden aikana paljon puheluita ja tekstiviestejä. Liittymän toimitusmaksu on 5€. Moi:n verkkopalvelussa voi myös tilapäisesti sulkea ja avata liittymän tai hakea PUK-koodin ilman lisämaksua.

Tutustu ja tilaa liittymä