Paras tavallinen liittymä - Perusliittymät vertailussa

Vertaa perusliittymät ilman supernopeita nettejä tai muita lisäominaisuuksi.

Paras tavallinen liittymä

Markkinoilla on nykyään lukematon määrä erilaisia liittymiä. Joskus voi olla hankala löytää juuri omaan käyttöön sopivin vaihtoehto. Jos olet niin sanotusti ihan tavallinen puhelimen käyttäjä, voi vaihtoehtojen paljous jopa hämmentää. Usein paras tavallinen liittymä sisältää ainakin rajattoman nettiyhteyden.

Vertaa perusliittymät puhelimeen

Jos käytät puhelinta pääasiassa sovellusten selaamiseen ja puhelimessa puhumiseen, on usein paras liittymä sellainen, joka sisältää rajattoman netin ja kohtuullisesti puheaikaa. Esimerkiksi DNA Nopea 4G Paketti on hyvä perusliittymä nopealla netillä. 100 megan netillä ja 200 minuutin puheajalla varustettu liittymä maksaa kuukaudessa noin 25 euroa. Toisaalta, jos puhut paljon, kannattaa valita vain kaksi euroa kalliimpi DNA Nopea 4G Rajaton, jossa puheaikaa on rajattomasti. Vastaava liittymä löytyy myös Telialta. Rajaton 100M sisältää rajattomasti puhetta ja nopean 4G-yhteyden ilman datakattoa. Hintaa tälle liittymälle tulee noin 25 euroa kuukaudessa.

Halvin perusliittymä

Yksi kiinnostava vaihtoehto tavalliselle käyttäjälle on myös Moi-mobiilin tarjoama kuuden euron liittymä. Tämä liittymä sisältää SIM-kortin ja pienen datapaketin kuudella eurolla kuukaudessa. 12 euron lisämaksulla saat muutettua datan rajattomaksi. Jos kaipaat myös puheaikaa, voit ostaa rajattoman puhepaketin kympillä kuukaudessa. Moin liittymissä maksat vain niistä ominaisuuksista, joita oikeasti käytät. Jos et juuri puhu puhelimessa, ei kannata maksaa rajattomasta puheajasta. Jos taas et käytä nettiä, kannattaa tutustua liittymiin ilman nettiyhteyttä.

  • Moi tarjoaa edullisen perusliittymän datapaketilla.
  • Voit räätälöidä liittymän tarpeidesi mukaan.

Telian, DNA:n ja Elisan perusliittymät

Kuten jo todettu, DNA:lla ja Telialla on useita perusliittymiä ihan tavalliselle ihmiselle. Voit valita itsellesi liittymän sen mukaan, kuinka nopean nettiyhteyden tarvitset. Myös Elisalta löytyy useita erilaisia liittymävaihtoehtoja. Suosituin vaihtoehto on Elisa Saunalahti Huoleton Premium, joka sisältää rajattoman 100 megan netin sekä rajattomasti puheaikaa. Elisan perusliittymän hinta on 28 euroa kuukaudessa. Kolmen suurimman operaattorin hinnat ovat keskenään lähes samat. Elisa on hieman kalliimpi kuin DNA tai Telia, mutta eroa on vain kaksi euroa.