Puhelinliittymät ilman nettiä

Vertaa edulliset liittymät ilman nettiä

-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+

Löysimme sinulle 1 sopivaa puhelinliittymää

 •  
  Puheaika
  Viestit
  Data
  Netti
  Hinta
 • Elisa Tarkka Puhe
  0.069 €/
  Puheaika
  0.069 €/kpl
  Viestit
  ei nettiä
  7,90 €/kk

  Ei määräaikaa
  Lisätietoa liittymästä

  Parhaat edut

  • Et maksa turhaan netistä
  • Ei sitoutumispakkoa

  Huomioitavaa

  • Liittymä saa markkinointiluvan
  • Puhelinliittymässä ei nettiä

  Kulut

  • Hinta: 7,90 €/kk
  • Liittymän avaus: 4.9€
  • Puhelut: 0.069 €/min
  • SMS-viestit: 0.069 €/kpl
  • MMS-viestit: 0.069 €/kpl

  Lisätietoa tästä tai kotisivulta

Edullinen puhelinliittymä ilman nettiä

Jos käytät puhelinta pääosin soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen, on netti puhelimessa turha. Vaikka nykyään saattaa tuntua siltä, että lähes kaikissa tarjolla olevissa puhelinliittymissä hintaan sisältyy netti, on olemassa myös liittymiä ilman nettiyhteyttä. Jos et itse tarvitse puhelimeesi nettiä, ei siitä kannata turhaan maksaakaan. Vertaile sivuillamme edulliset liittymät ilman nettiä.

Liittymät ilman nettiä

Liittymä ilman datapakettia

Jos et kaipaa puhelimeesi nettiä, kannattaa siinä tapauksessa valita liittymä ilman datapakettia. Valitettavasti monet suuret operaattorit ovat luopuneet netittömistä liittymistä. Esimerkiksi Telian valikoimasta ei löydy enää kiinteähintaista liittymää, joka ei sisältäisi datapakettia. Telian asiakkaille ainoa netitön vaihtoehto on siis prepaid-liittymä. Vaatii siis hieman etsimistä löytää puhelinliittymä, johon ei kuuluisi nettiä. Yksi vaihtoehto on kuitenkin Globetel, joka tarjoaa netitöntä liittymää kuukausihintaan 4,90 euroa. Globetel tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja sellaisille puhelimenkäyttäjille, jotka eivät halua käyttää nettiä. Globetel toimii Telian verkossa. Toinen vaihtoehto on Elisa Saunalahti Tarkka Puhe -liittymä, joka maksaa 7,90 euroa kuukaudessa, eikä sisällä lainkaan nettiyhteyttä. Liittymä sisältää puheaikaa ja tekstiviestejä hintaan 0,069 €/min ja viestit 0,069 €/kpl.

Valitettavasti monet suuret operaattorit ovat luopuneet netittömistä liittymistä. Esimerkiksi Telian valikoimasta ei löydy enää kiinteähintaista liittymää, joka ei sisältäisi datapakettia.

Telian liittymä ilman nettiä

Kuten jo aiemmin mainittu, Telialla ei ole enää myynnissä liittymiä, jotka eivät sisältäisi edes jonkinlaista nettiyhteyttä. Jos et tahdo maksaa turhaan nettiyhteydestä, ainoa järkevä vaihtoehto Telialla on prepaid-liittymä. Prepaidissa lataat liittymälle saldoa, jonka voit sitten käyttää haluamallasi tavalla. Prepaid-liittymälläkin pääsee halutessaan nettiin, mutta jos et hyödynnä nettiyhteyttäsi, ei sinun myöskään tarvitse maksaa siitä. Tavallista, kuukausittain laskutettavaa liittymää ei Telialta saa ilman nettiyhteyttä. Telian edullisin vaihtoehto netillä on Rajaton lite 0,2M, missä kuukausimaksu on 7,90€ ja netti on rajaton pienellä nopeudella. Tekstiviestit ja puhelut puolestaan maksavat tässä liittymässä 0,07€ min tai kpl.

Kenelle netitön liittymä sopii?

 • Jos sinulla on perinteinen puhelin, johon ei voi ladata sovelluksia, kannattaa hankkia netitön liittymä.
 • Älypuhelimen omistaminen  ilman nettiä on turhaa, joten siihen kannattaa suosiolla hankkia liittymä datapaketilla.

Kannattaako ottaa liittymä ilman nettiä?

Esimerkiksi monet vanhukset käyttävät puhelinta edelleen pääasiassa puhelimessa puhumiseen ja mahdollisesti myös tekstiviestien lähettämiseen. Heille paras vaihtoehto on liittymä, johon ei kuulu erillistä nettiyhteyttä. Varsinkin, jos henkilö omistaa vanhanmallisen puhelimen, johon ei voi esimerkiksi ladata sovelluksia, saattaa netistä maksaminen olla täysin turhaa. Jos sen sijaan omistat älypuhelimen, kannattaa harkita edes jonkinlaisen datapaketin hankkimista puhelimeen. Lähes kaikki sovellukset vaativat toimiakseen nettiyhteyttä, eikä älypuhelimesta saa paljon mitään irti ilman datapakettia. Nettiliittymät ovat nykyään myös niin edullisia, että netittömällä liittymällä ei suuria summia pysty säästämään.

Halpa liittymä ilman nettiä

Onneksi halpoja ja netittömiä puhelinliittymiä on edelleen markkinoilla tarjolla. Näidenkin hintoja kannattaa toki vertailla keskenään ja valita sellainen liittymä, joka sopii juuri omiin tarpeisiin. Esimerkiksi sellaiset henkilöt, jotka käyttävät puhelinta todella vähän, eivät hyödy liittymästä, joka tarjoaa rajattoman määrän puheaikaa kiinteällä kuukausihinnalla. Heidän kannattaa mieluummin hankkia esimerkiksi Globetelin Perus-liittymä, jossa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan. Paljon puhuvan taas kannattaa ehdottomasti valita liittymä rajattomalla puheajalla.

Ilman nettiä olevat liittymät

Ilman nettiä olevia liittymiä ei ole markkinoilla kovin paljon. Kannattaa myös huomioida, että ne eivät välttämättä ole halvempia kuin sellaiset liittymät, jotka sisältävät datapaketin. Toisinaan etenkin paljon puhuvan kannattaa hankkia liittymä, johon kuuluu rajattoman puheajan lisäksi myös pieni datapaketti kiinteään kuukausihintaan. Vertaa siis rohkeasti erilaisia liittymiä. Toisaalta, jos et omista älypuhelinta, saattaa sen pienenkin datapaketin maksaminen ärsyttää, jos nettiä ei pysty millään edes hyödyntämään.

Elisa Huoleton 10M ja DNA Jämpti Puhe -liittymät

Isoista operaattoreista DNA ja Elisa tarjoavat erillisiä Puhe-liittymiä. DNA Jämpti Puhe on liittymä, joka ei sisällä minkäänlaista datapakettia. Saat sen käyttöösi 7,90 eurolla kuukaudessa. Lisäksi maksat puheluista 0,07 euroa minuutilta ja tekstiviesteistä 0,07 euroa kappaleelta. Liittymä sopii siis erityisen hyvin henkilöille, jotka käyttävät puhelinta vain hyvin vähän. Elisa Saunalahti Huoleton 10M -liittymä puolestaan sopii sellaisille henkilöille, jotka puhuvat ja tekstaavat paljon. Liittymän kuukausihinta on 24,90€ ja siihen sisältyy rajaton määrä tekstiviestejä ja puheaikaa Suomessa sekä EU ja ETA-maissa. Tähän liittymään sisältyy myös rajaton netti 10 Mbit/s  nopeudella ilman datakattoa.Etsitkö puhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 liittymätarjousta
Siirry alkuun