Mistä halvin puhelinliittymä

Vertaa paras ja edullisin puhelinliittymä sinulle

-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+

Vertaa liittymät ja säästä

Liittymien vertailu kannattaa, sillä sen avulla voi säästää rutkasti rahaa. Järkevintä on valita sellainen liittymä, joka kattaa omat tarpeet. Liittymästä ei tulisi myöskään maksaa liikaa. Netin vertailusivustot auttavat hahmottamaan mitä liittymiä kultakin operaattorilta on tarjolla.

Halvin puhelinliittymä

Mistä halvin puhelinliittymä? Listasimme kaikki liittymätarjoukset

Mistä löydän halvimman puhelinliittymän? Mikä sopii juuri minun käyttööni? Liittymiä on moneen lähtöön. Sellaisille, jotka käyttävät puhelinta vain pakollisiin soittoihin ja viesteihin, sopivat liittymät joissa maksetaan ainoastaan käytön mukaan. Näiden liittymien kuukausimaksu on suurimmillaankin vain muutamia euroja. Toinen hyvä vaihtoehto on ostaa prepaid, johon ladataan puheaikaa sopivalla summalla. Jos puhelinta taas käyttää paljon muuhunkin, kuten vaikkapa netissä surffailuun, täytyy paketin silloin olla kattavampi. Suomessa operaattorit joutuvat kilpailemaan asiakkaista, mikä on asiakkaan kannalta hyödyllistä. Näin hinnat pysyvät suhteellisen matalina ja operaattorit joutuvat tarjoamaan kattavan valikoiman erilaisia liittymiä. Ajankohtaiset liittymätarjoukset voi löytää netin vertailusivustoilta. Merkittävien operaattoreiden tarjouksia päivitetään nopeasti näille sivustoille, joten tiedät varmasti löytäväsi juuri sen hetken kuumimpia tarjouksia erilaisista liittymistä.

Ajankohtaiset liittymätarjoukset voi löytää netin vertailusivustoilta. Merkittävien operaattoreiden tarjouksia päivitetään nopeasti näille sivustoille, joten tiedät varmasti löytäväsi juuri sen hetken kuumimpia tarjouksia erilaisista liittymistä.

Puhelinliittymät vertailussa - löydä halvin liittymä nopeasti

Kun olet aikeissa hankkia uuden liittymän, kannattaa ensin käydä tutustumassa jokaisen operaattorin eri liittymiin. Tämä on helpoin keino löytää itselleen edullisin liittymä. Itselle edullisin ei välttämättä tarkoita sitä kaikkein halvinta liittymää. Jos esimerkiksi käyttää paljon nettiä, tulee silloin edullisemmaksi hankkia rajattoman määrän dataa sisältävä paketti kuin ennalta määrätty datapaketti. Netin suurkuluttaja voi nimittäin joutua maksamaan ylimääräistä, jos datakatto tulee täyteen.

Vertaa ja tilaa liittymä, 3 askelta

Aseta liittymän ehdot
Vertaa liittymiä
Valitse sopivin & tilaa
kokemusta

Kuuntelen koulumatkoilla päivittäin Spotifytä ja iltaisin katson tabletista Netflix -sarjoja. Vertaaliittymä.fi:n avulla kilpailutin puhelinliittymäni. Sain nopeamman netin ja liittymä on nyt 5€ halvempi kuukaudessa. Uudessa paketissa minulla on lisäksi rajaton netti. Helpottaa, kun tietää tarkasti puhelinlaskun ennakkoon.

Heli, Espoo

kokemusta

Meidän kahden hengen taloudessa on jo kuusi sim-korttia: molempien puhelimissa, tabletissa, läppärissäni, varashälyttimessä sekä autossamme. Liittymävertailu kannatti, sillä nyt otin paketin missä on monta sim-korttia ja yhteinen data. Se on vaikuttanut todella näppärältä.

Antti, Kokkola

kokemusta

Otin yrityksellemme asiakaspalveluun multi-sim -palvelun. Nyt samaan numeroon voi vastata niin asiakapalvelupisteestä kuin varaston puolelta.

Harri, Vantaa

kokemusta

Perheenä matkustamme paljon ja olemme välillä ulkomailla pidempiäkin pätkiä töiden takia. Otimme myös lapsillemme liittymän millä voi surffata kätevästi EU-alueella.

Ari, Helsinki

Apua mobiililaajakaistan valintaan

Mobiililaajakaista on hyvä ratkaisu silloin, kun nettiä halutaan käyttää laajakaistana. Nykyään liikkuvan netin voi saada yhtä nopeana kuin kotiin asennettavan laajakaistankin. Parhaimmillaan modernin langattoman netin nopeus voi olla jopa 100 Mbit/s tai enemmänkin. Tällöin laite sopii hyvin niin pelaamiseen, sarjojen ja elokuvien katseluun kuin esimerkiksi musiikin kuuntelemiseen. Mobiililaajakaistaa voidaan käyttää joko yhteen tai useampaan laitteeseen. Mitä useampia laitteita on, sitä tehokkaampi ja nopeampi netin tulisi olla. Yhdellä laitteella käytettynä vaatimattomampikin nopeus riittää. Mobiililaajakaistoja on olemassa sekä rajoittamattomalla kuin kiinteälläkin datalla.

Mobillilaajakaista on ykkösasia

  • Mobiililaajakaistoja saa eri datamäärillä
  • Mobiililaajakaistan nopeus vaikuttaa netin käyttönopeuteen

Nopeat 4G ja 5G liittymät

3G alkaa olla jo mennyttä aikaa. Suomessa on käytetty jo jonkin aikaa pääasiassa 4G-verkkoa. Se mahdollistaa entistä nopeamman surffailun ja myös kuuluvuus on aiempaa parempi. 4G-verkkoa ei kuitenkaan ole saatavilla joka paikassa. Kun sellaista ei ole, laite vaihtaa verkon automaattisesti 3G-verkoksi. Suomi alkaa siirtyä hiljalleen jo 5G-verkkoon. Siirtymä tapahtuu lopullisesti vuoden 2019 alusta. 5G-verkko tarkoittaa entistäkin nopeampia yhteyksiä, mikä miellyttää varmasti varsinkin heitä jotka käyttävät nopeita yhteyksiä vaativia sovelluksia tai esimerkiksi työskentelevät tietokoneella. 5G ei kuitenkaan ole saatavilla joka paikassa välittömästi. Verkkoa aletaan laajentaa hiljalleen. Todennäköisesti se tulee valmistumaan viimeistään vuoden 2020 aikana, mutta tarkkaa tietoa aikatauluista ei kuitenkaan vielä ole.

Paras liittymä - Elisa, DNA vai Telia?

Elisa, Telia ja DNA ovat Suomen suurimpia operaattoreita. Ne eivät eroa juurikaan toisistaan, sillä kaikki näistä operaattoreista käyttävät esimerkiksi 4G-verkkoa. DNA:lla on Suomen kattavin kuuluvuusalue, joten se saattaa olla paras valinta jos vaikkapa mökkeilee paljon. Jotta voisit valita itsellesi parhaiten sopivan liittymän, kannattaa sinun tarkkailla liittymätarjouksia. Niiden avulla on helpointa päättää, mikä liittymä ja operaattori sopivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Halvin nettiliittymä kotiin

Kotona netti jaetaan yleensä monen laitteen kautta. Tämä vaatii yhteydeltä paljon, joten halvin netti ei aina ole paras valikoima. Jos nettiä käyttää paljon, on silloin kätevintä valita netti jossa ei ole datakattoa. Tällöin voi olla varma siitä, että data riittää koko kuukaudeksi. Jos taas ottaa liittymän, jossa on rajoitettu data, kannattaa datan käyttöä tarkkailla. Jotta yllätyslaskuilta välttyisi, voi liittymälle asettaa myös rajoituksen. Niin sitä ei voi käyttää enää kuukausittaisen datarajoituksen täytyttyä. Kaikki Suomen suurimmista operaattoreista tarjoavat tämän vaihtoehdon. Nettiliittymän kilpailuttaminen kannattaa. Kilpailuttamisen avulla voi parhaimmillaan säästää jopa satoja euroja vuodessa pienellä vaivalla.

Millainen puhelinliittymä sopii lapselle?

Tänä päivänä lapselle hankitaan puhelinliittymä yhä aiemmin. Yleensä puhelin on ostettu jo kouluun mentäessä, jotta lapseen voi pitää yhteyttä myös koulupäivän aikana. Paras liittymä pienelle lapselle on kulutuksen mukaan laskutettava liittymä. Parhaimmillaan sellaisen saa jopa ilman kuukausimaksua. Isommat lapset taas käyttävät jo nettiä, joten heidän liittymänsä tulisi olla kattavampi. Tällöin pakettiliittymä on paras vaihtoehto. Liittymä voi sisältää joko rajoittamattoman tai rajoitetun määrän dataa, minuutteja ja tekstiviestejä. Jokainen löytää parhaimman liittymän vertailemalla.Etsitkö puhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 liittymätarjousta
Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun