Vertaa ja kilpailuta puhelinliittymä

Säästä jopa 30%

-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+

Vertaa ja kilpailuta puhelinliittymä  - säästät jopa 30%

Suomessa kuluttaja on hyvässä asemassa, sillä hänellä on ainakin neljä palveluntarjoajaa eli operaattoria kilpailemassa hinnoista. Jokaisella operaattorilla on valikoimissaan liittymäpaketteja eri tyyppisille käyttäjille. Vertailu ja kilpailuttaminen on yksinkertaista, kun aloittaa puhelinliittymien vertailun www.vertaaliittymä.fi -sivulta. Vertailun avulla voit helposti säästää puhelinlaskustasi jopa 30%. Vertaaliittymä palvelusta löydät suoraan kaikki voimassa olevat liittymät tarjouksineen. Voit vertailla niitä rinnakkain ja löydät nopeasti sinulle parhaimman tarjouksen.

Vertaa ja kilpailuta puhelinliittymä

Kilpailuta internet liittymä

Kuluttajamarkkinoilla nettiin mennään tätä nykyä pääosin 4G-verkon kautta. Vuodesta 2019 alkaa ensimmäisten kuluttajille suunnattujen 5G-liittymien käyttöönotto, mikä tulee muuttamaan markkinoita. Kun mietitään kilpailutusta nettiliittymien suhteen, ensin täytyy selvittää, minkälaiseen liittymään nettiä tarvitaan. Se, että tuleeko liittymä vain oman puhelimen käyttöön, vai laittaako kotiin pystyyn tukiaseman, nostaa jo datayhteyden vaatimustasoa. Jos tekee paljon raskasta tiedonsiirtoa, kuten liikkuvan kuvan katselua esimerkiksi Netflixissä tai Youtubessa, nopeuksien täytyy olla kohdallaan. Jos haluaa kotiinsa tukiaseman, jonka kautta liittää nettiin useampia laitteita joko langattomasti tai johdon avulla, paras vaihtoehto on pelkkä 4G-dataliittymä. Tarkoitukseen on hyvä valita tällöin 300 Mbit/s nopeus, jotta kaikki sujuu jouhevasti. Kännykän kautta voi myös ohjata muiden laitteiden dataa. Vertaaliittymä.fi tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailuttaa internet -liittymät. Syötät haluamasi tiedot ja näet vertailussa kaikki hakujasi vastaavat liittymät.

Kuluttajamarkkinoilla nettiin mennään tätä nykyä pääosin 4G-verkon kautta. Vuodesta 2019 alkaa ensimmäisten kuluttajille suunnattujen 5G-liittymien käyttöönotto, mikä tulee muuttamaan markkinoita.

Tilaa liittymä kilpailijalta - saat parhaan tarjouksen omalta operaattoriltasi

Liittymiä on paljon erilaisia ja hinnatkin vaihtelevat suuresti. Datasiirtonopeudet ja varsinkin niin sanottu roaming, eli ulkomailla vieraan operaattorin verkossa operointi, on kalliina huvina hyvin kilpailutuskelpoista. Moni ei kuitenkaan tiedä, että liittymänsä voi myös kilpailuttaa ja operaattorin agenteilla on usein varaa pudottaa asiakkaan paketin hintaa. Jos olet jo jonkin aikaa ollut tietyn operaattorin asiakkaana tai määräaikainen liittymäsopimus on päättymässä, kannattaa kilpailuttamista miettiä.

Puhelinliittymien kilpailuttaminen kannattaa

Teleoperaattorimarkkinoilla on jatkuvasti kova kilpailu, jota yksittäisen kuluttajan kannattaa hyödyntää. Operaattoreilla on varaa pudottaa hintaansa varsinkin, jos asiakas on ollut uskollinen jo jonkin aikaa. Vakituinen asiakas on kullanarvoinen aarre, joka kannattaa säilyttää omassa tallissa. Jos olet vakioasiakas tai määräaikainen sopimus on katkolla, kilpailuta liittymäsi. Toisin sanoen mene kilpailevan operaattorin luo ja pyydä parempi tarjous kuin olemassa olevassa sopimuksessa. Valitse samantyyppinen paketti, joka on ollut toimiva aiemminkin. Jos ja kun saat alemman tarjouksen, palaa vanhan operaattorisi puheille. Voit yllättyä, miten paljon säästöä saatkaan vuositasolla.

Liittymiä voi oikeasti kilpailuttaa

  • Jos olet operaattorin uskollinen asiakas, mene ennen sopimuksen päättymistä kysymään tarjous kilpailijalta.
  • Operaattoreilla ja agenteilla on varaa tinkiä hinnoista, jotta asiakas saataisiin pysymään asiakkaana.

GSM liittymän kilpailuttaminen

GSM-liittymiä voi siis kilpailuttaa ihan konkreettisestikin edellä kerrotuissa tilanteissa. Kovaa kilpailutilannetta kannattaa todella hyödyntää. Koska liittymien ja eri pakettien kirjo on suuri, on ennen vertailua mietittävä, mitä ominaisuuksia tarvitsee. Siitä on hyvä lähteä kilpailuttamaan omat vaatimukset täyttäviä paketteja. Verkossa on useampi ansiokas sivusto, jossa liittymiä on jo valmiiksi vertailtu. Joissakin tapauksissa kuluttaja voi säästää satoja euroja eri liittymiä vertailtuaan. Kannattaa laskea, paljonko säästö tulee olemaan vuositasolla ja ottaa lisäksi huomioon mahdolliset ylitysmaksut, joita voi tietyissä sopimuksissa alkaa kertyä, kun esimerkiksi tietty datamäärä on saavutettu. Näissä asioissa ei kannata olla pihi, sillä ylitykset nostavat nopeasti liittymän oikeaa kuukausimaksua, joka voi näin tehdä huomattavan eron muihin liittymiin verrattuna.

Kilpailuttamalla edullisin liittymä

Kilpailuttamalla on mahdollisuus painaa hintaa alas. Keinoja on monia ja niitä kannattaakin kokeilla vuosittain, kun sopimus on katkolla. Tällöin on aika etsiä verkosta kilpailevan operaattorin hieman vastaava paketti ja panna se tilaukseen. Tietokoneelta ei siis tarvitse mennä välttämättä mihinkään, vaikka fyysisesti liikkeissä asiointi voi usein olla tehokkaampi keino kilpailuttaa. Kun olet tilannut liittymän kilpailevalta operaattorilta, vanha operaattorisi on saanut numeronluovutuspyynnön. Tähän entinen operaattori reagoi yleensä vastatarjouksella. Hinta laskee yleensä huomattavasti jo tässä vaiheessa.

Edullisin Prepaid 4G liittymä

Prepaid-maailma on ihan omanlaisensa ja nykyisellään aivan yleinen ja usein edullinenkin 4G-verkkoa käyttävä vaihtoehto yksityiskäyttöön. Prepaid on hyvä, kun haluaa suojata yksityisyyttään tai hallita puhelinlaskujaan. Mukavuus ei paljon poikkea kuukausivelotteisesta, sillä uuden kuukauden lataaminen sujuu vaivatta nettikaupoissa. Prepaideissa on myös valinnanvaraa ja kapasiteettiakin saa aina saman verran kuin parhaissa kuukausivelotteisissa 4G-datapaketeissa. Edullisin liittymä on se, joka täyttää kaikki vaatimukset ja on hinnaltaan halvin. Käyttäjä voi valita liittymän lyhytaikaiseen tai jatkuvaan käyttöön, joten käyttökustannukset kannattaa huomioida kokonaisuutena. Käyttäjä voi valita myös päiväkohtaisesti laskutettavan liittymän tai kuukausimaksullisen ja huippunopean 300 Mbit/s vauhtihirmun. Operaattorien tarjoama valikoima vaihtelee.

Liittymävertailu avuksi

Verkosta löytyy monenlaisia työkaluja liittymää etsivän avuksi. Tavanomaisimmat sivustot listaavat operaattoreilta esimerkkiliittymiä ja vertaavat niiden ominaisuuksia sekä hintoja. Aktiivisimmat sivustot seuraavat palveluntarjoajien tarjouksia lähes reaaliajassa. Avukseen voi ottaa myös eräiden sivustojen tarjoamia työkaluja, joilla voi valita haluamansa ominaisuudet ja sitten hakuehdoilla saa näkyviin juuri itselle sopivan tarjonnan. Operaattorit toimittavat ajankohtaiset hinnastonsa monille sivustoille, joten päivän hinnan pitäisi olla näkyvissä. Tarkasta kuitenkin aina ennen tilausta täydelliset ominaisuudet ja viimeisin hinta suoraan operaattorin sivuilta.Etsitkö puhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 liittymätarjousta
Siirry alkuun