DNA Rajaton 4G 10M

Lyhyesti

26,90
€/kk
Netin nopeus
10
Mbit/s
6,90
Avausmaksu
4G
Verkko
25
Gt/kk
EU-data
Määräaiikainen
Määräaiikainen

Hyvät ja huonot puolet

     
  • Et suotta maksa 5G-hintoja
  • Sopii jos käytät vähän puhelinta
     
  • Jäät paitsi nopeimmista yhteyksistä
Tutustu ja tilaa

DNA Nopea 4G Paketti -liittymä on hyvä perusliittymä koululaiselle tai ihmiselle, joka käyttää paljon puhelimensa nettiä, mutta tykkää myös soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Tätä liittymää voisikin suositella hyvänä perusliittymänä keskivertokuluttajalle. Liittymän noin 25 euron kuukausimaksuun sisältyy peruskäyttöön hyvin soveltuva 10 Mbit/s 4G-netti. Lisäksi saat käyttöösi rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa. Liittymä nyt tarjoushintaan ensimmäisen vuoden ajaksi vain 19,90€/kk.

DNA Rajaton 4G 10M perusnetillä

DNA Rajaton 4G 10M -liittymä sisältää peruskäyttöön soveltuvan kymmenen megan 4G-yhteyden, jolla selaat näppärästi sosiaalista mediaa, käytät yleisimpiä sovelluksia ja tarvittaessa toistat myös elokuvia tai sarjoja suoratoistopalveluista. DNA:n netti riittää kaikkeen peruskäyttöön, mutta jos sinulla on kiinteä verkko kotonasi voit käyttää sitä puhelimesi langattomasta , että voit helposti käyttää puhelimesi nettiä mobiilitukiasemana kotonasi.

DNA 4G paketti ilman datakattoa

Tämän liittymän paras puoli on ehdottomasti se, että siinä ei ole datakattoa. Voit siis huoletta käyttää kotimaassa niin paljon dataa kuin tahdot ja maksat siitä aina saman hinnan. DNAn 4G paketti maksaa kuukaudessa vain noin 25 euroa, joten surffaileminen on edullista.

Vertaa DNA Nopea 4G paketti vs DNA Rajaton 4G 10M

DNA tarjoaa useita vaihtoehtoja ihmisille, jotka kaipaavat liittymältään ennen kaikkea nopeaa ja rajatonta internet-yhteyttä. DNA Nopea 4G Paketti sisältää netin lisäksi 200 minuuttia puheaikaa ja 200 tekstiviestiä kuukaudessa, kun taas DNA Rajaton 4G 10M liittymällä saat käyttöösi myös rajattoman määrän puheluita ja tekstiviestejä.

DNA 4G paketti tiiviisti

  • Liittymään kuuluu rajaton ja nopea 4G-netti kotimaassa.
  • Rajaton määrä tekstiviestejä ja puheluita
  • Liittymä sisältää 15 gigan datapaketin EU-maissa surffailuun.
Tutustu ja tilaa liittymä