Moi Reilu 5G 1000M

Lyhyesti

43,00
€/kk
Netin nopeus
1000
Mbit/s
5
Avausmaksu
5G
Verkko
30
Gt/kk
EU-data
Ei määräaikaa
Ei määräaikaa

Hyvät ja huonot puolet

  • Ei rajoja!
  • Saat verkon maksiminopeuden käyttöösi
  • Hinta on korkea.
Tutustu ja tilaa

Moi Reilu 5G 1000M liittymä tarjoaa parasta mahdollista teknologiaa ja nopeutta sitä haluaville. Moin liittymät toimivat DNA:n 5G verkossa ja verkko laajenee koko ajan kovaa vauhtia. Nopeutena 1000 Mbit/s on todella nopea, eikä tällä nopeudella pätki enää mikään. Toki nopeustesteillä mitattuna arkikäytössä ei päästä aivan näihin huippunopeuksiin, mutta valitsemalla parhaan 5G liittymän pääsee ainakin parhaaseen mahdolliseen nopeuteen, mitä on saatavilla liittymien osalta. Moi:n Reilu 5G 1000M maksaa 44€ kuukaudessa, minkä jälkeen tulee maksettavaksi vielä puhelut ja tekstiviestit. Puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan 0,055€/min ja tekstiviesteistä 0,055€/kpl. Kaikissa Moin liittymissä on kuitenkin voimassa kulukatto 4€/kk, johon kuuluu rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä kotimaassa, EU- ja ETA-alueilla sekä Pohjolassa ja Baltiassa. Moi:n liittymän toimitusmaksu on 5€, jonka jälkeen liittymän saa käyttöön.

Moi Reilu 5G 1000M tarjoaa parasta mahdollista nopeutta myös ulkomailla

Moin liittymissä rajaton puhepaketti toimii Suomen lisäksi Pohjolassa, Baltiassa sekä EU- ja ETA-alueella eli 4€ hintaan saa puhua ja tekstata mielin määrin. Moi Reilu 5G 1000M maksaa siis korkeintaan 48€ puheluiden ja viestien osalta. Datan käyttö on rajatonta kotimaan lisäksi Pohjolassa ja Baltiassa, joten liittymää voi huolettomasti käyttää näillä alueilla. Liittymään kuuluu EU-roamingian 25Gt kuukaudessa, jonka jälkeen datasta maksetaan 0,003418 €/Mt. Moi:n sivuilta löytyy myös tarkemmat tiedot puheluiden hinnoista eri maissa, jos käyttöä tulee olemaan EU-alueiden ulkopuolella.

Paras 5G teknologia käyttöön Moi:n Reilu 5G 1000M liittymällä

Uusi 5G-verkko tarjoaa nopeita yhteyksiä jo isoimmissa Suomen kaupungeissa ja verkko laajenee koko ajan nopeaa vauhtia. Jos haluaa liittymältä parasta mahdollista, on valinta silloin Moi Reilu 5G 1000M. Tällä hetkellä liittymä ottaa käyttöön 5G-verkon aina, kun se on mahdollista ja siirtyy tarvittaessa 4G:hen ilman, että käyttö pätkii. Nopeustestit paljastavat, että 5G-liittymät tarjoavat selkeästi parempia nopeuksia kuin 4G-liittymät, joten jos haluaa parasta mahdollista, niin kannattaa valita Moi Reilu 5G 1000M.

Tutustu ja tilaa liittymä