Moi Reilu 5G 450M

Lyhyesti

27,00
€/kk
Netin nopeus
450
Mbit/s
5
Avausmaksu
5G
Verkko
30
Gt/kk
EU-data
Ei määräaikaa
Ei määräaikaa

Hyvät ja huonot puolet

  • Nopea 5G-verkko
  • Kaikki puhelut ja tekstarit kuuluvat hintaan.
  • Kaikista nopein ja kallein liittymä tämä ei ole.
Tutustu ja tilaa

Moin Rajaton 5G 450 Mbit on nopea liittymä heille, jotka haluavat netiltä nopeutta ja tehoja. 450 Mbit/s on liittymän maksiminopeus ja jo pienemmilläkin nopeuksilla ladataan videoita nopeasti sekä kotisohvalta, että kesämökiltä käsin. Moin liittymässä hyödynnetään jo 5G verkkoa, joka laajenee kovaa vauhtia Suomessa. Moi:n Rajaton 5G 450 Mbit -liittymä siirtyy automaattisesti 4G:stä 5G:hen ja hyödyntää aina parhainta nopeutta. Toki myös puhelimelta vaaditaan 5G valmiutta, jotta liittymä toimii maksimaalisella teholla. Moi Rajaton 5G 450 Mbit on kuukausihinnaltaan 35€, jonka lisäksi puheluista laskutetaan 0,055€ /min ja tekstiviesteistä 0,055€/kpl. Moi:n kaikissa liittymissä on kuitenkin olemassa kulukatto puheluille ja tekstiviesteille, joten kuukaudessa niistä maksetaan aina korkeintaan 4€.

Moi Rajaton 5G 450 Mbit -liittymä on hyvä valinta myös ulkomailla

Moi Rajaton 5G 450M -liittymä toimii kotimaan hinnoin puheluiden ja tekstiviestien osalta myös Pohjolassa, Baltiassa sekä EU- ja ETA-alueilla. Näissä paikoissa soittaminen ja tekstaaminen tulee siis maksamaan käyttäjälle korkeintaan 4€/kk. Datan käyttö on rajatonta kotimaassa, Baltiassa ja Pohjolassa. EU-Roamingia sisältyy Moi Rajaton 5G 450M -liittymään 20Gt/kk ja tämän ylimenevältä osuudelta laskutetaan 0,003418 €/Mt. Moin sivuilta löytyy tarkemmat maakohtaiset tiedot puheluiden hinnoille, jos liittymän käyttö EU:n ulkopuolella tulee ajankohtaiseksi.

Moi Rajaton 5G 450 Mbit on edullinen 5G liittymä

5G liittymien osalta Moi kilpailee hyvin edullisella hinnallaan. Liittymä maksaa kuukaudessa 35-39 euroa, riippuen siitä tuleeko kuukauden aikana paljon puheluita ja tekstiviestejä. Liittymän toimitusmaksu on 5€. Moi:n verkkopalvelussa voi myös tilapäisesti sulkea ja avata liittymän tai hakea PUK-koodin ilman lisämaksua.

Tutustu ja tilaa liittymä