Telia 4G 20M

Lyhyesti

24,99
€/kk
Netin nopeus
20
Mbit/s
6,90
Avausmaksu
4G
Verkko
25
Gt/kk
EU-data
Ei määräaikaa
Ei määräaikaa

Hyvät ja huonot puolet

  • Et suotta maksa 5G-hintoja.
  • Kaikki puhelut ja tekstarit kuuluvat hintaan.
  • Jäät paitsi nopeimmista yhteyksistä.
Tutustu ja tilaa

Rajaton 20 M Telian puhelinliittymä, joka soveltuu esimerkiksi ensimmäiseksi puhelinliittymäksi. Liittymään kuuluu 20 Mbit/s 4G-liittymä, ilman kuukausittaista datakattoa. Netti on nopeudeltaan perusnopeuksinen ja sillä jolla katselee sujuvasti mm. Youtubea, käyttää Facebookkia ja WhatsAppia. Pakettiin sisältyy lisäksi rajattomasti puheaikaa sekä tekstiviestejä. Liittymä sopii hyvin myös satunnaisesti matkustavalle, Rajaton 20 M liittymässä voit vapaasti käyttää 18 Gt/kk dataa EU/ETA-alueella. Hyödynnä Telia tarjous ja osta nopeampi Telia Rajaton 150 M kampanjahintaan.

Muut Telia Rajaton 4G liittymät

Telia tarjoaa asiakkailleen Rajaton 150 M -pakettia. 150 M paketin 4G-verkkkonopeus on 150 Mbit/s. Liittymään kuuluu rajaton netin käyttö Suomessa sekä Baltiassa, jonka lisäksi liittymä sisältää myös rajattomat puhelut sekä tekstiviestit. Myös ulkomaan datakäytössä toimii hyvin Rajaton 150 M liittymän datarajoituksen ollessa 20 Gt.

Kokemuksia Rajaton 20 M liittymäpaketista

Rajaton 20 M on varteenotettava vaihtoehto henkilöille, jotka tarvitsevat rajattoman 4G-yhteyden kohtuulliseen kuukausihintaan. Perusnopeuksisella 20 Mbit/s yhteydellä katsot ongelmitta videoita Youtubesta ja lataat tiedostot netistä. Liittymä sopii hyvin esimerkiksi koululaisen liittymäksi. Liittymän avausmaksu on 5 euroa ja normaali kuukausimaksu 26,90. Kampanjan ajan saat liittymän edullisempaan hintaan vuoden ajan. Liittymä ei ole määräaikainen ja sen voi sulkea koska haluaa.

Kokemuksia Telia Rajaton netistä

Telia on DNA:n ja Elisan ohella toimija, jolla on oma matkapuhelinverkko. Erilaisissa vertailuissa Telia pärjää erittäin hyvin suhteessa muihin operaattoreihin nopeiden matkapuhelinliittymien kanssa. Telia kuitenkin erottuu hyvin sillä, että sen liittymään kuuluu paljon tiedonsiirtoa myös Pohjolassa, Baltiassa ja EU- ja ETA-alueella.

Liittymän edut

  • Rajaton 20 M paljon surffaavalle
  • Ei tarvitse huolehtia datarajoituksista
  • Telia tarjoaa liittymän ostajille C More TV:n 3 kuukauden ajalle ilmaiseksi
Tutustu ja tilaa liittymä