Telia Rajaton 200M

Lyhyesti

31,99
€/kk
Netin nopeus
200
Mbit/s
7,99
Avausmaksu
4G
Verkko
30
Gt/kk
EU-data
Ei määräaikaa
Ei määräaikaa

Hyvät ja huonot puolet

  • Et suotta maksa 5G-hintoja.
  • Kaikki puhelut ja tekstarit kuuluvat hintaan.
  • Jäät paitsi nopeimmista yhteyksistä.
Tutustu ja tilaa

Rajaton 200 M on Telian kattavin liittymäpaketti. Pakettiin kuuluu nopea ja rajaton yli 200 megan netti, jonka toiminta-alue ulottuu Suomen lisäksi myös muihin Pohjoismaihin sekä Baltiaan. Rajaton 200M on liittymä, johon kuuluu lisäksi rajaton määrä puheaikaa ja tekstiviestejä. Nyt tarjoushintaan kahden vuoden ajaksi 19,90€/kk, jonka liittymän hinta nousee ollen 32,90€.

Vertailussa Telia 150M ja Telia Rajaton 5G 200M

Telian kattavimmat liittymäpaketit ovat Telia 150 M ja Telia 200 M. Nimensä mukaisesti Telia 150M sisältään yhteyden, jossa nopeus on 150 megabittiä sekunnissa. 200M menee liittymän yhteyden nopeudessa vielä kovemmalle tasolle, ollen 200 megabittiä sekunnissa. Rajaton 200 M -liittymä on lisäksi 5G -liittymä.

Mikä datapaketti sopii ulkomaille?

Telian Rajaton 200M -liittymä sisältää rajattoman netin, jota voit käyttää rajattomasti myös muualla Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Asiakas voi siis huolettomasti matkustaa lähimaissa ja liittymä toimii samalla periaatteella kuin Suomessakin. Telia 200M liittymään kuuluu tämän lisäksi erillinen 22 gigan datapaketti, jota voi käyttää muualla EU- ja ETA-maissa. Datapaketin koko on niin suuri, että se riittää yleensä pidemmällekin reissulle. EU:n ulkopuoliset alueet eivät kuulu tähän datapakettiin, joten jos reissu ulottuu kauemmaksi, niin voi tarkistaa voimassaolevan Telian datansiirtohinnaston. Useissa hotelleissa on myös asiakkaille wifi käytössä, mitä kannattaa reissuilla ehdottomasti hyödyntää.  

Telia Rajaton 200M on hyvä valinta matkaileville

Telian Rajaton 200M -liittymä sopii hyvin henkilöille, jotka matkustavat paljon Euroopassa ja haluavat käyttää nopeaa nettiyhteyttä myös reissussa ollessaan. Vertailuna Telian 22 gigan datapaketti EU- ja ETA -maihin on suhteellisen suuri, kun vertaa sitä muiden operaattoreiden tarjoamiin datapaketteihin. Yleensä 22 gigan/kuukausi datapaketti riittää hyvin pidemmillekin reissuille.  

200M liittymän edut

  • Huippunopea ja rajaton 5G-yhteys
  • Rajaton määrä puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa
  • 22 gigan datapaketti EU- ja ETA-alueella
  • Rajaton netti käytössä Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa
Tutustu ja tilaa liittymä