Telia Rajaton 5G 300M

Lyhyesti

31,99
€/kk
Netin nopeus
300
Mbit/s
6,90
Avausmaksu
5G
Verkko
32
Gt/kk
EU-data
Ei määräaikaa
Ei määräaikaa

Hyvät ja huonot puolet

  • Nopea 5G-verkko
  • Kaikki puhelut ja tekstarit kuuluvat hintaan.
  • Kaikista nopein ja kallein liittymä tämä ei ole.
Tutustu ja tilaa

Telia Rajaton 5G 300M on Telian edullisin 5G liittymä, jonka tarjoushinta on tällä hetkellä 31,90€ kuukaudessa, vuoden jälkeen hinta nousee ollen 34,90€ kuukaudessa. Liittymän avausmaksu on 5€. Liittymän maksiminopeus on 300 Mbit/s, joka yleensä riittää jo vaativampaankin käyttöön. Netti on kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa rajaton. Liittymäpakettiin kuuluvat  myös puhelut ja tekstiviestit rajattomalla määrällä. Lisäksi EU- ja ETA -alueella on tarjolla kuukausittain 24Gt netin käyttöä, jonka jälkeen hinta on 1€/vuorokausi. Telia tarjoaa nyt myös kaikille 5G-liittymän ostajille C More TV:n 12 kuukauden ajalle ilmaiseksi. Telian Rajaton 5G 300M liittymän avausmaksu on 5€.

Telia Rajaton 5G 300M hyödyntää uutta 5G-verkkoa

Telian 5G-verkko toimii jo Suomen suurimmissa kaupungeissa ja leviää myös muille alueille. Ennen liittymän ostoa, kannattaa aina tarkistaa ajantasainen 5G liittymän kuuluvuuskartta Telian sivuilta. Telian Rajaton 5G 300M liittymä käyttää aina automaattisesti nopeinta mahdollista verkkoa ja siirtymät 5G-verkosta 4G-verkkoon tapahtuvat sulavasti. Rajaton 5G 300M on Telian 5G liittymistä edullisin ja tarjousjakso on myös voimassa liittymässä kaksi vuotta.

Telia Rajaton 5G 300M toimii hyvin ulkomailla

Telia Rajaton 5G 300M on toimiva valinta myös reissaamista ajatellen. Puhelut ja viestit kuuluvat pakettiin, kun olet EU-/ETA -maissa ja puhelut kohdistuvat toiseen EU-tai ETA-maahan. Suomesta käsin voi soitella Pohjolaan ja Baltiaan, mutta muuten puhelut Suomesta ulkomaille laskutetaan 0,09€/alkava minuutti ja tekstiviestit 0,29€/viesti. Puhelut yritys- tai palvelunumeroihin eivät kuulu liittymäpaketteihin, vaan niistä veloitetaan palveluntarjoajan laskuttama hinta. Telian Rajaton 300M pakettiin kuuluu 24Gt netin käyttöä EU- ja ETA -alueilla kuukaudessa.

Tutustu ja tilaa liittymä