Telia Rajaton 5G 450M

Lyhyesti

34,99
€/kk
Netin nopeus
450
Mbit/s
6,90
Avausmaksu
5G
Verkko
41
Gt/kk
EU-data
Määräaikainen
Määräaikainen

Hyvät ja huonot puolet

  • Nopea 5G-verkko
  • Kaikki puhelut ja tekstarit kuuluvat hintaan.
  • Kaikista nopein ja kallein liittymä tämä ei ole.
Tutustu ja tilaa

Telian 5G puhelinliittymät ovat nyt myynnissä ja niistä Telia Rajaton 450 Mbit/s on tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 34,90€ ensimmäiset 12 kuukautta, jonka jälkeen hinta nousee olleen 44,90€. Nimensä mukaisesti liittymän nopeus on maksimissaan 450 Mbit/s, joka tarjoaa erittäin nopean netin vaativallekin käyttäjälle. Netti on kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa rajaton ja myös puhelut ja tekstiviestit kuuluvat Telian 5G 450M -pakettiin. Lisäksi EU- ja ETA -alueella on tarjolla kuukausittain 25Gt netin käyttöä, jonka jälkeen hinta on 1€/vuorokausi. Telia tarjoaa nyt myös kaikille 5G-liittymän ostajille C More TV:n 12 kuukauden ajalle ilmaiseksi. Telian Rajaton 5G 450M liittymän avausmaksu on 5€.

Telia Rajaton 5G 450 Mbit/s osaa vaihtaa nopeimman verkon

Telian 5G-verkko leviää isoista kaupungeista alkaen pikku hiljaa eteenpäin. Tarkista aina ajantasainen 5G liittymän kuuluvuuskartta Telian sivuilta, jos olet harkitsemassa 5G-liittymän ostamista. Telian Rajaton 5G 450M liittymä käyttää aina automaattisesti nopeinta mahdollista verkkoa ja siirtymät 5G-verkosta 4G-verkkoon tapahtuvat sulavasti. Tällä hetkellä Telian 5G-liittymät ovat vielä selkeästi kalliimpia, joten jos 5G-verkko ei ole vielä alueellasi, 5G-liittymästä ei välttämättä kannata maksaa.

Telia Rajaton 5G 450 Mbit/s toimii myös ulkomailla

Telia Rajaton 5G 450M on toimiva valinta myös reissaamista ajatellen. Puhelut ja viestit kuuluvat pakettiin, kun olet EU-/ETA -maissa ja puhelut kohdistuvat toiseen EU-tai ETA-maahan. Suomesta käsin voi soitella Pohjolaan ja Baltiaan, mutta muuten puhelut Suomesta ulkomaille laskutetaan 0,09€/alkava minuutti ja tekstiviestit 0,29€/viesti. Puhelut yritys- tai palvelunumeroihin eivät kuulu liittymäpaketteihin, vaan niistä veloitetaan palveluntarjoajan laskuttama hinta. Telian Rajaton 450M pakettiin kuuluu 25Gt netin käyttöä EU- ja ETA -alueilla kuukaudessa, joten aivan heti ei netin käyttö näillä alueilla kallistu.

Tutustu ja tilaa liittymä