Telia Rajaton 5G 450M

Pähkinänkuoressa

32,99
€/kk
Netin nopeus
450
Mbit/s
6,90
Avausmaksu
5G
5g liittyma
Verkko
41
Gt/kk
EU-data
Ei sitoutumista
Peukku ylös
Ei sitoutumista
Peukku alas

Plussat ja miinukset

  • Nopea 5G-verkko
  • Kaikki puhelut ja tekstarit kuuluvat hintaan.
  • Kaikista nopein ja kallein liittymä tämä ei ole.
Tutustu ja tilaa

Telia Rajaton 5G 450M

Telian 5G puhelinliittymät ovat nyt myynnissä ja niistä Telia Rajaton 450M on tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 34,90€ ensimmäiset 12 kuukautta, jonka jälkeen hinta nousee olleen 44,90€. Nimensä mukaisesti liittymän nopeus on maksimissaan 450 Mbit/s, joka tarjoaa erittäin nopean netin vaativallekin käyttäjälle. Netti on kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa rajaton ja myös puhelut ja tekstiviestit kuuluvat Telian 5G 450M -pakettiin. Lisäksi EU- ja ETA -alueella on tarjolla kuukausittain 25Gt netin käyttöä, jonka jälkeen hinta on 1€/vuorokausi. Telia tarjoaa nyt myös kaikille 5G-liittymän ostajille C More TV:n 12 kuukauden ajalle ilmaiseksi. Telian Rajaton 5G 450M liittymän avausmaksu on 5€.

Telia Rajaton 5G 450M osaa vaihtaa nopeimman verkon

Telian 5G-verkko leviää isoista kaupungeista alkaen pikku hiljaa eteenpäin. Tarkista aina ajantasainen 5G liittymän kuuluvuuskartta Telian sivuilta, jos olet harkitsemassa 5G-liittymän ostamista. Telian Rajaton 5G 450M liittymä käyttää aina automaattisesti nopeinta mahdollista verkkoa ja siirtymät 5G-verkosta 4G-verkkoon tapahtuvat sulavasti. Tällä hetkellä Telian 5G-liittymät ovat vielä selkeästi kalliimpia, joten jos 5G-verkko ei ole vielä alueellasi, 5G-liittymästä ei välttämättä kannata maksaa.

Telia Rajaton 5G 450M toimii myös ulkomailla

Telia Rajaton 5G 450M on toimiva valinta myös reissaamista ajatellen. Puhelut ja viestit kuuluvat pakettiin, kun olet EU-/ETA -maissa ja puhelut kohdistuvat toiseen EU-tai ETA-maahan. Suomesta käsin voi soitella Pohjolaan ja Baltiaan, mutta muuten puhelut Suomesta ulkomaille laskutetaan 0,09€/alkava minuutti ja tekstiviestit 0,29€/viesti. Puhelut yritys- tai palvelunumeroihin eivät kuulu liittymäpaketteihin, vaan niistä veloitetaan palveluntarjoajan laskuttama hinta. Telian Rajaton 450M pakettiin kuuluu 25Gt netin käyttöä EU- ja ETA -alueilla kuukaudessa, joten aivan heti ei netin käyttö näillä alueilla kallistu.

Tutustu ja tilaa liittymä