Liittymätarjous - Löydä paras liittymä

Valitse ehdot ja vertaa halvin puhelinliittymä sinulle

-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+

Edullinen liittymätarjous

Nähtyäsi liittymään liittyvän tarjouksen netissä tai lehdessä saatat miettiä onko tämä edullinen liittymätarjous? Kuukausihinta voi olla alhainen, mutta se ei välttämättä aina tarkoita sitä, että se olisi edullisin liittymä juuri sinulle. Edullinen liittymä on subjektiivinen asia, joka riippuu käyttäjän tarpeesta. Kännykän käyttö on nykyään paljolti datapainotteista ja perinteinen viestintä puheluaikoineen ja SMS-viesteineen on jäämässä pikkuhiljaa marginaaliin, koska puhelut ja muu viestintä tapahtuu paljolti pikaviestinsovellusten, kuten WhatsAppin, Snapchatin, Skypen ja Facebook Messengerin avulla.

Paras liittymätarjous

Puhelinliittymä tarjous

Mobiilimarkkinoilla kilpailu on kovaa, ja kuluttajallehan siitä on vain hyötyä. Operaattorit tekevät toinen toistaan houkuttelevampia puhelinliittymä tarjouksia saadakseen uusia asiakkaita talliinsa. Liittymää etsivän ei siten kannata suin päin tarttua tarjouksiin, vaan aluksi on selvitettävä oma tarve. Se, miten puhelinta käyttää, eli puhuuko perinteisellä tavalla vai käyttääkö kommunikaatioon dataa, on huomioitava. Jos käyttää nettiä liikkuvan kuvan katseluun tai esimerkiksi kotikoneen tai tabletin tai toisten kännyköiden yhteyspisteenä, aiheuttaa se uusia vaatimuksia. Jos oma tarve osuu tarjouskampanjan kohteena olevaan pakettiin, kannattaa paketti valita. Lisäksi ulkomailla matkailevan kannattaa huomioida ainakin roaming-palvelut, joiden käyttö voi tulla dramaattisen kalliiksi, elleivät datakatot ole selvillä tai hankittu paketti takaa ilmaista surffailua.

Operaattorit tekevät tarjouksia saadakseen uusia asiakkaita talliinsa. Liittymää etsivän ei siten kannata suin päin tarttua tarjouksiin, vaan aluksi on selvitettävä oma tarve.

Liittymä kampanjat

Kaikilla operaattoreilla on menossa tarjouskampanjoita jatkuvasti. Jos on hankkimassa liittymää ilman, että edellinen tai yhä olemassa oleva liittymä on ollut kuukausimaksullinen sopimus, kannattaa tietysti käydä läpi suomalaisten operaattorien tarjoukset ennen kuin sitoutuu mihinkään. Viimeisimmät kampanjat löytyvät operaattoreiden omilta kotisivuilta, mutta liittymäkampanjoita on kerätty myös palvelusivustoille, joissa on esitelty rinnakkain eri operaattoreiden kampanjoita. Operaattorit lähettävät automaattisesti uusimmat kampanjatietonsa tällaisille sivustoille. Tällainen paikka on siis varsin hyvä aloituspiste uuden liittymän etsijälle.

Liittymätarjous alle 26-vuotiaille DNA:lta ja Elisalta

Liittymätarjoukset keskittyvät nyt myös erityisesti nuoriin käyttäjiin. Elisa Saunalahti on tehnyt loistavan pakettitarjouksen alle 26-vuotiaille käyttäjille. Kyseessä on ominaisuuksiltaan erinomainen Saunalahti Huoleton Premium -liittymä, joka tarjoaa paketissa kaikki tarvittavat ominaisuudet. Kotimaan data, puhelut ja tekstarit ovat kaikki rajattomia. 100 Mbit/s datasiirto kotimaassa riittää mainiosti liikkuvan kuvan katseluun tai vaikka vaativaan verkkopelaamiseen. ETA-alueen maissakin käytössäsi on 10 Gt dataa kuukaudessa. DNA tarjoaa samanlaista pakettia hieman korkeammalla hinnalla, mutta aina kannattaa kysyä tarjousta, vaikka menemällä liikkeeseen ja kertomalla kilpailijan hinta. Kilpailutus on kantanut usein hedelmää.

Nuorille erityisetua

  • Elisan paketti Saunalahti Huoleton Premium on nyt saatavana nuorille alehintaan.
  • Kilpailuttaminen kannattaa, eli mene kysymään suoraan operaattorin edustajalta parasta hintaa.

Vertaa ja tilaa liittymä, 3 askelta

Aseta liittymän ehdot
Vertaa liittymiä
Valitse sopivin & tilaa
kokemusta

Kuuntelen koulumatkoilla päivittäin Spotifytä ja iltaisin katson tabletista Netflix -sarjoja. Vertaaliittymä.fi:n avulla kilpailutin puhelinliittymäni. Sain nopeamman netin ja liittymä on nyt 5€ halvempi kuukaudessa. Uudessa paketissa minulla on lisäksi rajaton netti. Helpottaa, kun tietää tarkasti puhelinlaskun ennakkoon.

Heli, Espoo

kokemusta

Meidän kahden hengen taloudessa on jo kuusi sim-korttia: molempien puhelimissa, tabletissa, läppärissäni, varashälyttimessä sekä autossamme. Liittymävertailu kannatti, sillä nyt otin paketin missä on monta sim-korttia ja yhteinen data. Se on vaikuttanut todella näppärältä.

Antti, Kokkola

kokemusta

Otin yrityksellemme asiakaspalveluun multi-sim -palvelun. Nyt samaan numeroon voi vastata niin asiakapalvelupisteestä kuin varaston puolelta.

Harri, Vantaa

kokemusta

Perheenä matkustamme paljon ja olemme välillä ulkomailla pidempiäkin pätkiä töiden takia. Otimme myös lapsillemme liittymän millä voi surffata kätevästi EU-alueella.

Ari, Helsinki

Kytkyliittymä tarjous

Kytkykaupassa tarjotaan yleisimmin nykyään mahdollisuutta saada laite alennettuun hintaan niille asiakkaille, jotka hankkivat samalla liittymän. Kytkykauppaa ei yleisen luulon vastaisesti ole laissa kielletty, eikä edes rajoitettu. Kytkykaupassa syntyy sopimus, jossa liittymä ja osamaksulaite on liitetty samaan pakettiin ja se sitoo aivan kuin erikseen tehty sopimuskin. Kuluttajan pitää muistaa, ettei kytkykauppasopimuksesta voi irtaantua ilman, ettei joutuisi maksamaan koko sopimuksen velvoitteita liikkeeseen. Myyjäliikkeellä taas on velvollisuus tehdä asiakkaalle selväksi kaikki sopimusehdot ja varsinkin tärkeimmät, eli kuukausimaksut sekä laitteen lopullinen hinta ja tietysti puhelinliittymään liittyvät velvollisuudet. Kytkysopimus on hyvä keino saada käyttöönsä nykyajan vaatimukset täyttävät laitteet. Elisa Shopit ja DNA Kauppa tarjoavat runsaan valikoiman osamaksulaitteita, kuten älypuhelimia ja tabletteja.

Paras liittymätarjous

Mikä on paras liittymätarjous ja mistä sellaisen löytää? Suomessa on kuluttajan onneksi tervettä kilpailua, sillä operaattoreita on useampia. Tarjoukset vaihtelevat ja siksi kannattaa aina tarkistaa uusimmat kampanjat ennen liittymän hankkimista. Ennen parhaan tarjouksen metsästystä pitää miettiä, mitä tarvitsee. Käyttääkö puhelinta vain puhumiseen ja pienimuotoiseen sometukseen, vai aikooko katsella videokuvaa tai käyttää puhelinta tukiasemana? Nämä tiedot mielessä kannattaa suunnata vertailusivuille, joihin eri operaattoreiden liittymiä on koottu kätevästi rinnakkain vertailtavaksi.

Kokemuksia mobiililaajakaistoista

Mobiililaajakaistat ovat tällä hetkellä ehkä merkittävin tuote koko mobiilibisneksessä. Tiedonsiirtomäärät ja -nopeudet ovat pääosassa useimmiten, kun ollaan hankkimassa uutta 4G-liittymää. Eri käyttötavat vaativat eri nopeuksia. Monilla onkin kokemuksia liian hitaasta datayhteydestä. Perussääntö on, että 1 Mbit/s nopeus riittää oikein hyvin sometukseen ja vaikka sähköpostien lukemiseen. Mutta jos katselee elävää kuvaa tai harrastaa raskaampaa nettipelailua, pitää vauhdin olla 100 Mbit/s, mikäli haluaa sujuvaa ja tökkimätöntä käyttömukavuutta. Jos liittymää käyttää muiden laitteiden tukiasemana eli hotspotina, on varminta valita 300 Mbit/s tai sitä nopeampi liittymä. Ensi vuonna tulee kuluttajakäyttöön 5G, ja silloin koko pakka alkaa mennä uusiksi ja nopeuden käsitteessä mennään taas eteenpäin.

 

Halvin nettiliittymä

4G on nykyään varsin käyttökelpoinen ja nopea nettiliittymä kotikäyttöön. Jos puhelimessa on vähintään 100 Mbit/s, voi puhelinta käyttää aika mukavasti muiden laitteiden tukiasemana. Mutta tarjolla on myös 4G-nettiliittymiä, joissa on pelkkä dataominaisuus. Halvin vaihtoehto kodin tukiasemaksi on siis sim-kortti pelkällä datalla. Tukiasemana voi toimia joko reititin tai niin sanottu mokkula. Reititin on yhteyskeskus, johon eri laitteet voi yhdistää joko johdolla tai wifillä langattomasti. Mokkula on nykyään yleensä langaton yhteyslaite, johon yhdistetään kodin tietotekniikkaa niin ikään langattomasti.Etsitkö puhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 liittymätarjousta
Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun