Vertaa puhelinliittymät

Puhelinliittymät netistä. Vertaa liittymät ja hyödynnä kampanjatarjoukset.

Vertaa puhelinliittymät ja säästä

Liittymien vertailu kannattaa, sillä sen avulla voi säästää rutkasti rahaa. Järkevintä on valita sellainen liittymä, joka kattaa omat tarpeet. Liittymästä ei tulisi myöskään maksaa liikaa ja liittymien vertailusivustot auttavat hahmottamaan mitä liittymiä kultakin operaattorilta on tarjolla.

Vertaa halvin puhelinliittymä ja säästä rahaa! Katso vinkkimme ja löydä paras puhelinliittymä edullisesti.

Mistä halvin puhelinliittymä? Listasimme kaikki liittymätarjoukset

Mistä löydän halvimman puhelinliittymän? Mikä sopii juuri minun käyttööni? Suosittelemme ensin vertailemaan täältä sinulle sopivin liittymä. Liittymiä on moneen lähtöön. Sellaisille, jotka käyttävät puhelinta vain pakollisiin soittoihin ja viesteihin, sopivat liittymät joissa maksetaan ainoastaan käytön mukaan. Näiden liittymien kuukausimaksu on suurimmillaankin alle kympin.

💡Toinen hyvä vaihtoehto on ostaa prepaid-liittymä, johon ladataan puheaikaa sopivalla summalla. Jos puhelinta taas käyttää paljon muuhunkin, kuten vaikkapa netissä surffailuun, täytyy paketin silloin olla kattavampi.

Suomessa operaattorit joutuvat kilpailemaan asiakkaista, mikä on asiakkaan kannalta hyödyllistä. Näin hinnat pysyvät suhteellisen matalina ja operaattorit joutuvat tarjoamaan kattavan valikoiman erilaisia liittymiä. Ajankohtaiset liittymätarjoukset voi löytää vertailusivustoilta. Merkittävien operaattoreiden tarjouksia päivitetään nopeasti näille sivustoille, joten tiedät varmasti löytäväsi juuri sen hetken kuumimpia tarjouksia erilaisista liittymistä.

Puhelinliittymät vertailussa - löydä halvin liittymä nopeasti

Kun olet aikeissa hankkia uuden liittymän, kannattaa ensin käydä tutustumassa jokaisen operaattorin eri liittymiin. Tämä on helpoin keino löytää itselleen edullisin liittymä. Itselle edullisin ei välttämättä tarkoita sitä kaikkein halvinta liittymää.

🚀Jos esimerkiksi käyttää paljon nettiä, tulee silloin edullisemmaksi hankkia rajattoman määrän dataa sisältävä paketti kuin ennalta määrätty datapaketti.

Netin suurkuluttaja voi nimittäin joutua maksamaan ylimääräistä, jos datakatto tulee täyteen.

Apua mobiililaajakaistan valintaan

Mobiililaajakaista on hyvä ratkaisu silloin, kun nettiä halutaan käyttää laajakaistana. Nykyään liikkuvan netin voi saada yhtä nopeana kuin kotiin asennettavan laajakaistankin. Parhaimmillaan modernin langattoman netin nopeus voi olla jopa 600 Mbit/s tai enemmänkin uusimmissa 5G-liittymissä. Tällöin laite sopii hyvin niin pelaamiseen, sarjojen ja elokuvien katseluun kuin esimerkiksi musiikin kuuntelemiseen.

Mobiililaajakaistaa voidaan käyttää joko yhteen tai useampaan laitteeseen. Mitä useampia laitteita on, sitä tehokkaampi ja nopeampi netin tulisi olla.

Yhdellä laitteella käytettynä vaatimattomampikin nopeus riittää. Mobiililaajakaistoja on olemassa sekä rajoittamattomalla kuin kiinteälläkin datalla.

Mobiililaajakaista on ykkösasia

  • Mobiililaajakaistoja saa eri datamäärillä
  • Mobiililaajakaistan nopeus vaikuttaa netin käyttönopeuteen
  • Mobiililaajakaistan nettiä voi jakaa useaan laitteeseen

Nopeat 4G ja 5G liittymät

3G alkaa olla jo mennyttä aikaa. Suomessa on käytetty jo jonkin aikaa pääasiassa 4G-verkkoa. Se mahdollistaa entistä nopeamman surffailun ja myös kuuluvuus on aiempaa parempi. 4G-verkkoa ei kuitenkaan ole saatavilla joka paikassa. Kun sellaista ei ole, laite vaihtaa verkon automaattisesti 3G-verkoksi.

Suomi alkaa siirtyä kuitenkin hiljalleen jo 5G-verkkoon. Siirtymä alkoi vuoden 2019 lopulla.

💡 5G-verkko tarkoittaa entistäkin nopeampia yhteyksiä, mikä miellyttää varmasti varsinkin heitä jotka käyttävät nopeita yhteyksiä vaativia sovelluksia tai esimerkiksi työskentelevät tietokoneella.

5G ei kuitenkaan ole saatavilla joka paikassa välittömästi, vaan 5G-verkon rakentaminen vie vuosia. Verkkoa aletaan laajentaa hiljalleen ja tällä hetkellä se toimii jo Suomen suurimmissa kaupungeissa. DNA:n 5G verkko laajentui kevään 2020 aikana jo 20 eri paikkakunnalle. Todennäköisesti 5G-verkko tulee valmistumaan viimeistään vuoden 2025 aikana, mutta tarkkaa tietoa aikatauluista ei kuitenkaan vielä ole.

Halpa Telia liittymä puhelimeen. Edulliset liittymät tästä!

Paras liittymä - Elisa, DNA vai Telia?

Elisa, Telia ja DNA ovat Suomen suurimpia operaattoreita. Ne eivät eroa juurikaan toisistaan, sillä kaikki näistä operaattoreista käyttävät esimerkiksi 4G-verkkoa ja uusin 5G-verkko on myös jo käytössä.

🚀 DNA:lla on Suomen kattavin kuuluvuusalue, joten se saattaa olla paras valinta jos vaikkapa mökkeilee paljon.

Jotta voisit valita itsellesi parhaiten sopivan liittymän, kannattaa sinun tarkkailla liittymätarjouksia. Niiden avulla on helpointa päättää, mikä liittymä ja operaattori sopivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Halvin nettiliittymä kotiin

Kotona netti jaetaan yleensä monen laitteen kautta. Tämä vaatii yhteydeltä paljon, joten halvin netti ei aina ole paras valikoima. Jos nettiä käyttää paljon, on silloin kätevintä valita netti jossa ei ole datakattoa. Tällöin voi olla varma siitä, että data riittää koko kuukaudeksi. Jos taas ottaa liittymän, jossa on rajoitettu data, kannattaa datan käyttöä tarkkailla. Jotta yllätyslaskuilta välttyisi, voi liittymälle asettaa myös rajoituksen. Niin sitä ei voi käyttää enää kuukausittaisen datarajoituksen täytyttyä.

Kaikki Suomen suurimmista operaattoreista tarjoavat tämän vaihtoehdon. Nettiliittymän kilpailuttaminen kannattaa. Kilpailuttamisen avulla voi parhaimmillaan säästää jopa satoja euroja vuodessa pienellä vaivalla.

Millainen puhelinliittymä sopii lapselle?

Paras liittymä pienelle lapselle on kulutuksen mukaan laskutettava liittymä. Tänä päivänä lapselle hankitaan puhelinliittymä yhä aiemmin. Yleensä puhelin on ostettu jo kouluun mentäessä, jotta lapseen voi pitää yhteyttä myös koulupäivän aikana. Parhaimmillaan sellaisen saa jopa ilman kuukausimaksua. Isommat lapset taas käyttävät jo nettiä, joten heidän liittymänsä tulisi olla kattavampi. Tällöin pakettiliittymä on paras vaihtoehto. Liittymä voi sisältää joko rajoittamattoman tai rajoitetun määrän dataa, minuutteja ja tekstiviestejä. Jokainen löytää parhaimman liittymän vertailemalla.

Suosittelemme näitä ajankohtaisia liittymätarjouksia:

{{lapsille="/utility-pages/components9"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}