DNA laajakaista

DNA laajakaista on hyvä valinta kiinteään laajakaistaan tai mobiilinettiin.

DNA laajakaista liikkuvana tai kiinteänä

DNA laajakaista on suosittu vaihtoehto, olipa hankittavana sitten kiinteä laajakaista tai liikkuva laajakaista eli mobiilinetti. Osalle kiinteä laajakaista on riittävä, mutta moni matkusteleva tarvitsee tämän tueksi myös liikkuvaa laajakaistaa. Jos liikkuva elämäntapa kuvaa arkeasi parhaiten, voi valinnaksi riittää myös pelkkä mobiililaajakaista, mitä on saatavana myös huippunopeana

🔐 Monipuolinen netti mahdollistaa myös kodin älylukkojen ja turvajärjestelmien sujuvan toiminnan, joten laajakaistan valinnalla on merkitystä myös tähän asiaan.

DNA laajakaista ja nopeuden valinta

DNA laajakaistan valinnassa kannattaa huomiota kiinnittää myös siihen, että valitsee itselle sopivan nopeuden. Pelaaminen ja isot tiedostojen siirrot vaativat netiltä enemmän.

👉 Nopeaan yhteyteen kannattaa panostaa myös silloin, kun leffoja halutaan katsoa ilman netin tökkimistä.
Etsitkö edullista puhelinliittymää? Katso tästä DNA:n huippunopeat liittymät!

Esimerkiksi Netflix seuraa käyttäjiensä yhteyksiä ja DNA Netti on vuonna 2020 saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix -leffojen ja -sarjojen katseluun Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan. DNA Netti mahdollistaa jopa 1000 Mbit/s yhteydet, mutta vähäisempään käyttöön riittää myös 50-100 Mbit/s -yhteys.

Netflix seuraa käyttäjiensä yhteyksiä ja DNA Netti on vuonna 2020 saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix -leffojen ja -sarjojen katseluun.

DNA laajakaistan asennus kotiin on helppoa!

DNA laajakaistan saa käyttöön nopeasti ja helposti. Kiinteän DNA:n laajakaistan mukana tulee automaattisesti aina uusi ja toimintavarma WiFi-modeemi, joka on optimoitu DNA:n verkkoon.

🚀Asiakkaan tarvitsee kiinnittää vain itse töpseli seinään. Modeemin sijoittelulla on merkitystä myös sen toimivuuteen, joten se kannattaa sijoittaa aina asunnossa keskeiselle paikalle.

Mokkulan kohdalla ikkunan läheisyys on taas tärkeää. DNA laajakaistan toimivuutta kannattaakin testailla sijoittamalla modeemi eri paikkaan, jos yhteyksissä ilmenee hitautta. Jos asunto on iso, voi olla, että yksi modeemi ei silloin riitä, vaan on turvauduttava Mesh WiFi -järjestelmään. Mesh WiFi -tukiasema toimii myös silloin, jos asunnossa on kaksi kerrosta.

DNA liikkuva laajakaista on aina mukana kulkeva netti

Mobiilinetti on mukana aina, joten olipa kyseessä sitten työmatka tai lomareissu, niin netti toimii ja pystyt seuraamaan suoria lähetyksiä missä vain. DNA tarjoaa erilaisia liittymiä, jotka toimivat kaikilla laitteilla ja niitä on saatavilla eri nopeuksilla. Esimerkiksi. liikkuva laajakaista toimii sim-kortin kautta, joten lisälaitteita ei tarvita ja sim-kortti on helppo siirtää tarvittaessa laitteesta toiseen. Jos laitteessa ei ole paikkaa sim-kortille, tulee mukaan ostaa helppokäyttöinen mokkula, jonka avulla liikkuvan laajakaistan voi jakaa myös useammalle laitteelle. DNA liikkuva laajakaista tulee valita oman käytön mukaan ja sitä on saatavilla nyt myös huippunopealla 5G-netillä.

Katso tästä huippunopeat ja rajattomat liittymät liikkuvan netin käyttöön!

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}