Elisa laajakaista

Elisa laajakaista voi olla joko mobiililaajakaista tai kiinteä laajakaista.

Elisa laajakaistat - miksi valita?

Elisan laajakaistat ovat vahvasti mukana 5G-ajassamme ja 5G mobiiliverkko ja Elisa 5G kotinetti on nyt saatavilla jo Helsingin, Vantaan, Turun, Tampereen ja Jyväskylän 5G-kuuluvuusalueilla. Elisan 5G kotinetti on halvempi vaihtoehto valokuidulle ja ulkoreitittimen avulla se soveltuu hyvin koko kodin netiksi. Liikkuvat netit eli mobiililaajakaistat kulkevat kätevästi mukana liikuitpa sitten kesämökillä tai ulkomailla.

Elisan mobiililaajakaistoissa on kaikissa rajaton netti kotimaassa, mutta ulkomaanpakettiin eli EU-maissa netin käyttöön voi kuulua datarajoituksia.
Elisa tekee yhteistyötä S-ryhmän kanssa, joten kaikista nettiliittymistä kertyy myös S-bonusta.

Elisa laajakaista tarjoaa nopeat ja edulliset yhteydet. Liittymät puhelimeen, tablettiin ja tietokoneisiin.

Miten Elisa mobiililaajakaista toimii kodin nettiyhteytenä?

  • Elisan mobiililaajakaistan mukana tulee itse liittymä sekä valittu mobiilireititin.
  • Mobiililaajakaista toimii sim-kortilla mobiilireitittimissä.
  • Mobiilireititin tulee ladata täyteen ja käynnistää. Mobiilireititin löytää pian mobiiliverkon, mutta ensimmäisellä kerralla tämä voi kestää minuutteja.
  • Nettiä voi käyttää aina langattomasti tai kaapelin avulla.
  • Läppärin ja tabletin käyttö toimii yleensä mainiosti langattomana, mutta pöytäkoneeseen voi joutua käyttämään kaapelia.
🚀 Vinkki: Reititin tai modeemi kannattaa sijoittaa aina mahdollisimman keskeiselle paikalla, jolloin langaton verkko toimii hyvin koko talossa.  

Saunalahti mobiililaajakaista aktiiviseen tai kevyempään käyttöön

Liikkuva netti on hyvä vaihtoehto aktiiviselle liikkujalle. Mobiililaajakaista kulkee kätevästi mukana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Saunalahti mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto nettiä tarvitsevien laitteiden etäohjaukseen esimerkiksi riistakameraan tai koiranpantaan. Mobiililaajakaista tabletille voi tulla tarpeen aina silloin tällöin, jolloin hyvä vaihtoehto on Mobiililaajakaista tablet 4G, missä tulee maksettavaksi vuorokausimaksu niistä päivistä, kun mobiililaajakaista on aktiivisessa käytössä, muuten kuukausimaksu on vain 2,90€/kk. Saunalahden mobiililaajakaistoja on saatavilla hyvin 5G-verkkoihin, mutta toki 5G-verkko ei vielä kata läheskään koko Suomea.

🚀 Vinkki: Mobiililaajakaista kannattaakin valita aina oman käytön mukaan: Jos katselee paljon elokuvia, kannattaa nettiin panostaa vähän enemmän, mutta jos käyttö on pelkkää netin selaamista, riittää hyvin pienemmätkin nopeudet.  

Millainen liittymä sopii minulle?

Elisan liittymät ovat huippuvaihtoehtoja niin kotiin, arkikäyttöön kuin matkustamiseen, mutta millaisia liittymiä Elisalla tai muilla kotimaisilla liittymäntarjoajilla on tarjolla?

Elisan laajakaistoista löytyy netti jokaiseen tarpeeseen

Olipa kyseessä sitten kiinteä laajakaista kotiin, mobiililaajakaista langattomaan käyttöön tai liikkuva netti eli mobiililaajakaista, löytyy ne kaikki Elisan valikoimista. Laajakaistojen ominaisuuksiin kannattaa tutustua tarkasti ja valita sitten itselle sopiva vaihtoehto. Elisan liittymissä ei ole sitovaa määräaikaa, joten ne voi tarvittaessa irtisanoa koska vain. Elisan asiakaspalvelua kannattaa hyödyntää, jos laajakaistan kanssa ilmenee ongelmia. Elisalta löytyy aina myös hyviä laite + liittymä -tarjouksia, jolloin laitteen ostaja saa määräajaksi liittymän edullisempaan hintaan.

Katso tästä myös muiden liittymätarjoajien tarjoukset!

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}