Eu datapaketti liittymään - Ulkomaille sopivat liittymät

EU-datapaketit Elisan, DNAn ja Telian liittymissä. Lue artikkeli ja vertaa.

Elisa EU-datapaketit

Elisa tarjoaa EU-alueella reissaaville neljä eri datapakettivaihtoehtoa. Paketeista kattavin on Huoleton 5G Ready, joka sisältää 20 gigatavua dataa EU-alueella käytettäväksi, jonka lisäksi liittymä on 5G-yhteensopiva. Huoleton Premium+ paketilla sen sijaan surffaat EU-alueella 15 gigatavun edestä. Hieman edullisempi Huoleton Premium sisältää 10 gigatavua dataa EU-alueella käytettäväksi. Halvin vaihtoehto on Tarkka Premium, johon kuuluu 10 gigatavua EU-dataa.

DNAn EU-datapaketit

DNA tarjoaa yhteensä seitsemän liittymäpakettia, joihin kuuluu myös EU-alueella käytettävä kuukausittainen datapaketti. Paketeista kattavin on DNA Super 4G Rajaton, johon kuuluu 15 gigatavua EU-dataa, 34,90€ kuukausihintaan. Halvin paketti, DNA Jämpti, sen sijaan sisältää EU-dataa 4 gigatavua, varsin edulliseen 9,90€ kuukausihintaan. Liittymät eroavat toisistaan mitä tulee kotimaan yhteysnopeuksiin sekä puheluiden ja tekstiviestien hintoihin. Kaikkiin paketteihin kuuluu rajaton nettikäyttö Suomessa sekä Baltiassa. Valitse sinulle parhaiten sopiva liittymä sen perusteella, kuinka paljon matkustat EU-alueella ja kuinka paljon puhut sekä tekstaat. Voit vertailla kaikkien liittymäpakettien sisältöä helposti DNA:n kotisivuilla.

Liittymä ulkomaille - Datapaketti Eurooppaan

Ennen EU-datapaketin hankkimista tee arvio siitä, kuinka paljon tulet matkustamaan EU-alueella ja kuinka pitkiä aikoja kerrallaan. Jos olet ulkomailla yhtäjatkoisesti kuukausien ajan, varmista palveluntarjoajalta se, että liittymä todellakin toimii yhtäjaksoisesti kuukausien ulkomailla olon, eikä liittymää tarvitse käyttää suomen verkossa. Myös se, kuinka paljon puhut ja tekstaat vaikuttaa liittymän kuukausihintaan. Jos et juurikaan soita puheluita, et tarvitse rajattomat puhelut tarjoavaa pakettia.

  • Kuinka paljon keskimäärin matkustat?
  • Tarvitsetko rajattomia puheluita ja tekstareita?

Mikä liittymä tulee valita paljon matkailevana?

Jos matkustat paljon ja olet esimerkiksi kuukausien ajan yhtäjatkoisesti ulkomailla, kannattaa sinun tutustua Telian tarjontaan. Esimerkiksi Telian Rajaton 300 M+ pakettiin kuuluu 20 gigatavua kuukausittaista EU-dataa, sekä rajattomat viestit ja puhelut. Ja mikä tärkeintä, vaikka olisit ulkomailla vuoden putkeen, liittymä ei vaadi yhteyttä suomen verkkoon tietyn aikavälein, kuten esimerkiksi DNA:n liittymät saattavat kohdemaasta riippuen vaatia. Ja jos haluat vielä enemmän dataa käyttöösi, harkitse kahta SIM-korttia tukevan puhelimen hankkimista, jolloin voit ottaa käyttöön kaksi dataliittymää.