Jaettu data - mitä hyötyä on liittymästä jaetulla datalla?

Jaettu data mahdollistaa monen laitteen käytön yhdellä liittymällä yhtä aikaa

Mitä hyötyä jaetusta datasta on?

🚀Jaettu data mahdollistaa monen laitteen käytön yhdellä liittymällä samaan aikaan.

Liittymään siis ostetaan joko tietty määrä dataa tai rajoittamaton datapaketti. Jaettua dataa voi käyttää vain yksi henkilö monessa laitteessa tai sen voi jakaa useamman henkilön kesken.

Tutustu Moin jaettuun dataan ja edullisiin liittymiin tästä.

Liittymä jaetulla datalla

Jaettu data tarkoittaa sitä, että yhden liittymän data on jaettu monen eri laitteen kesken. Jaetun datan liittymään on voitu ostaa paketti, joka oikeuttaa tietyn datamäärän käyttöön kuukaudessa. Liittymä voi yhtä hyvin olla myös rajaton. Rajaton jaettu liittymä onkin parempi vaihtoehto silloin, jos liittymällä on useita käyttäjiä. Dataa kuluu myös elokuvien ja sarjojen katselemiseen, musiikin suoratoistopalveluihin kuin pelaamiseenkin. Jos taas netissä on tarkoitus lukea sähköposteja ja muuten vaan surffailla kevyemmillä sivustoilla, riittää muutaman gigan data oikein hyvin. Vaihtoehtoja on siis jokaiseen lähtöön.

Tilaa liittymä jaetulla datalla Elisalta, Telialta tai DNA:lta


Jaettu datapakettia tarjoavat operaattorit

Suomen suosituin jaetun datan liittymiä tarjoava operaattori on Moi. Sen liittymät ovat edullisia.

🤝Liittymän saa jopa alle kymmenellä eurolla kuukaudessa, johon muut operaattorit eivät pysty.

Sen lisäksi niin DNA, Elisa kuin Teliakin tarjoavat jaettuja liittymiä yritysten käyttöön. Muilla operaattoreilla ei kuitenkaan ole jaetun datan liittymiä yksityisille kuluttajille. Onneksi siis Moi on tullut Suomen markkinoille.

  • Eri kokoisia datapaketteja
  • Samaa liittymää voi käyttää useissa laitteissa

Moi Mobiili tarjoaa jaetun datan

Moin jaetun datan liittymät jaotellaan rajattomaan ja rajoitettuun datankäyttöön. Jokaisen ostetun eSIM tai SIM-kortin mukana tulee neljä gigaa dataa. Moi Mobiilista on kuitenkin mahdollisuus ostaa myös rajaton datapaketti, jolloin jaettua dataa voi käyttää useissa laitteissa ilman käyttökattoa. Datankäyttöä voi seurata koska tahansa Moi Mobiilin Mun Moi -palvelussa. Siellä voi seurata eri laitteiden datankäyttöä. Jos jollakin laitteista surffaillaan paljon, voi sille ostaa erikseen rajoittamattoman datapaketin, kun taas muita laitteita voi käyttää edelleen rajattomalla datapaketilla.

Suosittelemme myös näitä ajankohtaisia liittymätarjouksia

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}