Kännykkäliittymät vertailussa - Katso vertailun parhaat liittymät

Suomen laajin kännykkäliittymä vertailu. Listasimme kaikki liittymat.

Kännykkäliittymät vertailussa - katso paras kännykkäliittymä

Kännykkäliittymiä on tänä päivänä monenlaisille käyttäjille. Jotkut käyttävät kännykkää enemmän kuin toiset ja tarvitsevat siksi parempien palvelujen liittymän. Kännykkäliittymiä vertailemalla voi löytää itselleen sopivimman liittymän ja hyvän hinta-laatusuhteen. Kiinnitä huomiota kuukausimaksuun ja siihen, mitä liittymäpaketti sisältää.

Vertailu: edullisin puhelinliittymä 2018

Suomen edullisin operaattori on Moi Mobiili. Sen tarjonnasta löytyy eri kokoisia puhe- ja tekstiviestipaketteja ja sen lisäksi niin ennakkoon rajattua kuin rajatontakin nettiliittymää. Moi tulee edullisimmaksi varsinkin silloin, jos tarvitsee vain vähän nettiä. Liittymän mukana tulee neljä gigaa tiedonsiirtoa. Normaalissa liittymässä jokaisesta ylimenevästä gigasta joutuu maksamaan erikseen. Jos ei halua ottaa liittymäpakettia, vaan maksaa ainoastaan käyttämästään, on DNA silloin paras valinta. DNA Puhe -liittymän hinta on hieman alle viisi euroa kuukaudessa. Puhelut maksavat 0,07 euroa minuutilta ja tekstiviestit saman verran kappaleelta.

Vertaa mikä sopii sinulle: DNA, Telia, Elisa vai joku muu?

DNA, Telia ja Elisa ovat Suomen suurimpia operaattoreita. Sen vuoksi niiltä löytyykin monipuolisin valikoima erilaisia liittymiä. Jos haluaa päästä mahdollisimman halvalla, eikä tarvitse nettiä, ovat DNA ja Moi silloin parhaita vaihtoehtoja. Jos taas puhelinta käyttää enemmänkin, tulee tuolloin DNA Paketti halvimmaksi. Siihen kuuluu rajaton määrä tiedonsiirtoa, 200 minuuttia puheaikaa ja 200 tekstiviestiä.

  • DNA:lla on kattavin tarjonta
  • Moi Mobiili tulee halvimmaksi

Kännykkäliittymän valinta

Kännykkäliittymän vertailun avulla voi säästää huomattaviakin summia rahaa. Ensin tulee miettiä, minkälainen paketti on itselle sopivin. Halvimman ja kalleimman liittymän välillä on vuositasolla jopa yli 250 euron ero. Yleisenä sääntönä voidaan pitää, että jos nettiä käyttää edes vähän, kannattaa silloin ottaa aina rajaton nettiliittymä. Tällaisia liittymiä saa niin puhepaketeilla kuin ilmankin. Omaa puhelimen käyttöään kannattaa myös seurata ja muuttaa pakettia sitä mukaa, mitä tarvetta ilmenee. Myös näin voi säästää rahaa.