Multisim puhelimeen • Vastaa samaan numeroon useammalla puhelimella

Multisim on kätevä tapa jakaa liittymä useampaan puhelimeen. Katso tästä!

Multisim yritykselle - mikä se on?

Multisim on kätevä valinta yrityksen puhelimiin, sillä sen avulla saman numeron saa kahteen eri puhelimeen! Näin toisen puhelimen voi antaa esimerkiksi johtajalle ja toinen voi mennä hänen allaiselleen. Näissä tapauksissa alainen voi vastata puhelimeen, kun johtaja on kiireinen. Multisim sopii myös esimerkiksi asiakaspalveluun, sillä vapaana olevat asiakaspalvelijat voivat vastata nopeammin puheluihin.

Sama numero monta Sim-korttia

Suomen suurimmat operaattorit, kuten DNA ja Telia tarjoavat multisimejä yritysten käyttöön. Multisim tilataan aina operaattorin nettisivuilla kirjautumalla yrityksen sivuille.

🤝Multisimissä on pääliittymä ja rinnakkaisliittymä. Kaikki muutokset tehdään aina pääliittymästä.

Tällaisia päätöksiä ovat esimerkiksi se, kumpaan numeroon tekstiviestit tulevat. Tekstiviestejä ei nimittäin ole mahdollista saada molempiin liittymiin. Myöskään pääliittymän ominaisuudet, kuten vaikkapa puhepaketit, eivät ole käytössä rinnakkaisliittymässä.

Multisim-liittymään tulevat puhelut soivat kuitenkin molemmissa liittymissä yhtä aikaa. Tällöin rinnakkaisliittymän omistaja voi odottaa hetken, jos pääliittymästä vastataan. Jos kukaan ei vastaa pääliittymästä, voi rinnakkaisliittymän omistaja ottaa puhelun vastaan.

Multisimin käyttö

Multisim voidaan ottaa käyttöön operaattorin sivuilla itsenäisesti. Jos yrityksellä on ennestään operaattorin liittymiä, multisimin tilaus tapahtuu vain muutamissa minuuteissa. Multisim-liittymään kuuluu kaksi sim-korttia, joissa molemmissa on siis sama liittymänumero.

Soittipa liittymällä kummasta tahansa puhelimesta, numerona näkyy aina sama numero.

Se onkin kätevää yrityksen kannalta, koska se kasvattaa luottamusta, kun yritys soittaa aina yhdestä ja samasta numerosta.

  • Sama numero kahteen puhelimeen
  • Sopii yrityksen käyttöön
  • Helppo ottaa käyttöön
  • Edullisempi vaihtoehto kuin monta eri liittymää
Multisim liittymä edullisesti. DNA puhelinliittymätarjoukset tästä

Multisim Elisa:n, Telia:n ja DNA:n liittymissä

Sekä Elisa, Telia että DNA tarjoavat multisim-liittymiä. Kaikkien operaattorien liittymät ovat samanlaisia. Niiden avulla saa saman numeron kahteen eri liittymään. Liittymiä vertailemalla löytää omalle yritykselleen sopivimman liittymän.

🚀Joihinkin liittymiin kuuluu myös dataa ulkomailla EU- ja ETA-maissa. Jos siis tällaiseen on tarvetta, on ehdottomasti kannattavaa panostaa hieman enemmän ja ostaa kerralla kattava paketti.

Liittymissä on lähes aina rajattomasti dataa Suomessa. Liittymiin voi hankkia myös puhe- ja tekstiviestipaketteja. Ne toimivat yleensä ainoastaan pääliittymässä.

Tutustu ajankohtaisiin liittymätarjouksiin tästä!

{{4g="/utility-pages/components11"}}

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}