Multisim puhelimeen • Vastaa samaan numeroon useammalla puhelimella

Multisim on kätevä tapa jakaa puhelinnumero useamman käyttäjän kesken.

Multisim yritykselle

Multisim on kätevä valinta yrityksen puhelimiin. Sen avulla saman numeron saa kahteen eri puhelimeen. Näin toisen puhelimen voi antaa esimerkiksi johtajalle ja toinen voi mennä hänen assistentilleen. Näissä tapauksissa assistentti voi vastata puhelimeen, kun johtaja on kiireinen.

Sama numero monta Sim-korttia

Suomen suurimmat operaattorit tarjoavat multisimejä yritysten käyttöön. Multisim tilataan aina operaattorin nettisivuilla kirjautumalla yrityksen sivuille. Multisimissä on pääliittymä ja rinnakkaisliittymä. Kaikki muutokset tehdään aina pääliittymästä. Tällaisia päätöksiä ovat esimerkiksi se, kumpaan numeroon tekstiviestit tulevat. Tekstiviestejä ei nimittäin ole mahdollista saada molempiin liittymiin. Myöskään pääliittymän ominaisuudet, kuten vaikkapa puhepaketit, eivät ole käytössä rinnakkaisliittymässä. Multisim-liittymään tulevat puhelut soivat molemmissa liittymissä yhtä aikaa. Tällöin rinnakkaisliittymän omistaja voi odottaa hetken, jos pääliittymästä vastataan. Jos kukaan ei vastaa pääliittymästä, voi rinnakkaisliittymän omistaja ottaa puhelun vastaan.

Multisimin käyttö

Multisim voidaan ottaa käyttöön operaattorin sivuilla itsenäisesti. Jos yrityksellä on ennestään operaattorin liittymiä, multisimin tilaus tapahtuu vain muutamissa minuuteissa. Multisim-liittymään kuuluu kaksi sim-korttia, joissa molemmissa on siis sama liittymänumero. Soittipa liittymällä kummasta tahansa puhelimesta, numerona näkyy aina sama numero. Se onkin kätevää yrityksen kannalta, koska se kasvattaa luottamusta, kun yritys soittaa aina yhdestä ja samasta numerosta.

  • Sama numero kahteen puhelimeen
  • Sopii yrityksen käyttöön

Multisim Elisa:n, Telia:n ja DNA:n liittymissä

Sekä Elisa, Telia että DNA tarjoavat multisim-liittymiä. Kaikkien operaattorien liittymät ovat samanlaisia. Niiden avulla saa saman numeron kahteen eri liittymään. Liittymiä vertailemalla löytää omalle yritykselleen sopivimman liittymän. Joihinkin liittymiin kuuluu myös dataa ulkomailla EU- ja ETA-maissa. Jos siis tällaiseen on tarvetta, on ehdottomasti kannattavaa panostaa hieman enemmän ja ostaa kerralla kattava paketti. Liittymissä on lähes aina rajattomasti dataa Suomessa. Liittymiin voi hankkia myös puhe- ja tekstiviestipaketteja. Ne toimivat yleensä ainoastaan pääliittymässä.