Puhelinliittymä ilman kuukausimaksua

Puhelinliittymä ilman kuukausimaksua - välty yllättäviltä kuluilta!

Puhelinliittymä ilman kuukausimaksua

Suurin osa nykypäivän puhelinliittymistä maksetaan kuukausimaksulla. Näin vältytään siltä, että laskut kasvaisivat esimerkiksi videoiden katsomisen vuoksi yllättävän suuriksi.

🤝Kuukausimaksulliseen liittymään kuuluu yleensä tietty määrä dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa. Liittymästä maksetaan sama maksu, riippumatta siitä, paljonko tästä paketista todellisuudessa käyttää.

Liittymä käytön mukaan - maksa siitä mitä käytät

Kaikki eivät käytä kännykkää jatkuvasti, vaan satunnaisesti ja silloin, kun sitä oikeasti tarvitsee.

💡 Jos kännykkä on lähinnä satunnaisessa käytössä, ei kuukausimaksullisissa liittymissä oikeastaan ole järkeä.

Usein kuukausimaksut nimittäin ylittävät todellisen kulutuksen. Onneksi lähes kaikki operaattorit tarjoavat kuitenkin mahdollisuutta kuukausimaksuttomaan liittymään. Tällaisissa liittymissä maksat ainoastaan puhelimen käytöstä, sillä liittymässä puheluille on määritelty kiinteä minuuttihinta. Samoin tekstiviestille on aina jokin yksikköhinta. Jos haluat puhelimeesi myös netin, on siihen yleensä saatavilla tiedonsiirtomaksu, joka laskuttaa aina tietyn summan per siirretty data. Varsinkin netin käyttäminen saattaa kuitenkin tulla tällaisella liittymällä kalliiksi. Siksi kuukausimaksuton liittymä sopii parhaiten heille, jotka tarvitsevat vain puheluita ja tekstiviestejä.

Prepaid-liittymä sopii myös hyvin vähän puhuvalle, sillä siihen ladataan etukäteen toivottu summa puheaikaa sekä tekstiviestejä. Halutessaan Prepaid-liittymään saa myös netin usein edullisemmin, kuin normaaliin liittymään.

Edullinen liittymä vähän puhuvalle

Jos puhut puhelimessa vain harvakseltaan, kannattaa ehdottomasti hankkia sellainen liittymä, jossa maksat vain puhutuista minuuteista. Kuukausimaksullisiin liittymiin kuuluu usein satoja minuutteja puheaikaa kuukaudessa.

Jos et puhu puhelimessa kuin lyhyitä aikoja kerrallaan, tulet helposti maksaneeksi turhasta.

Kannattaa kuitenkin vertailla erilaisia liittymiä, sillä toisinaan puhuttuja minuutteja kertyy kuukaudessa yllättävänkin paljon. Tällöin kuukausimaksullinen liittymä saattaa lopulta tullakin halvemmaksi.

  • Jos käytät puhelinta vain vähän, kannattaa hankkia liittymä, jossa ei ole kiinteää kuukausihintaa.
  • Kannattaa vertailla erilaisia liittymiä ennen ostopäätöstä. Joskus kuukausihinta onkin halvempi kuin käytön mukaan laskutettava liittymä.
  • Voit aina vertailla juuri sinun tarpeisiisi sopivia liittymiä sivuillamme täältä.
Löydä halvin liittymä ja säästä rahaa! Vertaile meiltä sinulle sopivin liittymä parhaaseen hintaan.

Kuukausimaksuttomat liittymät - vertailemalla säästät

Ennen uuden liittymän hankkimista kannattaa ehdottomasti tarkkailla omaa puhelinkäyttäytymistään. Usein kuvittelemme käyttävämme vähemmän aikaa puhelimessa puhumiseen ja viestittelyyn kuin mitä todellisuudessa käytämme. Jos puheluita kertyy kuukausittain yllättävän paljon, saattaa käytön mukaan laskutettava liittymä tulla huomattavasti kuukausimaksullista liittymää kalliimmaksi.Toisaalta sama pätee myös toisinpäin.

💰 On turha maksaa 500 minuutin puheajasta, jos todellisia puheminuutteja kertyy kuukaudessa vain 100.

Analysoi siis ensin omaa käyttötarvettasi. Sen jälkeen kannattaa vertailla eri operaattoreiden tarjontaa. Vertailemalla saatat säästää huomattavia summia, joten siihen kannattaa todella panostaa.

Tutustu ajankohtaisiin liittymätarjouksiin tästä!

{{prepaid="/utility-pages/components8"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}