Soitonsiirron kytkeminen - Soitonsiirto eri operaattoreilla

Soitonsiirron kytkeminen puhelimeen. Katso ohjeet.

Soitonsiirron kytkeminen

Haluatko ohjata esimerkiksi työpuhelimeesi tulevat puhelut omaan henkilökohtaiseen kännykkääsi? Tämä on mahdollista soitonsiirto-palvelun avulla. Saat soitonsiirron kytkettyä päälle oman puhelimesi valikosta. Tarkista ensin operaattoriltasi, mitä pikavalintoja he käyttävät soitonsiirtojen ohjaamiseen. Kun olet selvittänyt tämän, voit näppäillä pikavalinnan puhelimesi asetuksiin operaattorisi ohjeiden mukaisesti.

Soitonsiirto eri puhelimissa

Soitonsiirto kytketään päälle puhelimen asetuksista ja kytkentä toimii samalla tavalla lähes kaikissa puhelimissa. Voit tarkistaa omalta operaattoriltasi, mitä pikavalintoja he käyttävät soitonsiirtojen ohjaamiseen, mutta useimmilla operaattoreilla valinnat ovat samat. Näppäilemällä asetuksiin numeron 21 ja sen perään numeron, johon haluat soiton siirtyvän, ohjautuvat kaikki numeroosi tulevat puhelut välittömästi valitsemaasi numeroon. Jos taas näppäilet asetuksiin numeron 61, jolloin numeroon tulevat puhelut ohjataan eteenpäin ainoastaan siinä tapauksessa, että puhelimeen ei vastata. Lisäksi käytössäsi on myös numero 62, joka ohjaa puhelut toiseen numeroon, jos ensimmäinen numero ei ole yhteydessä puhelinverkkoon.

Soitonsiirto Elisan, DNA:n ja Telian liittymissä

Soitonsiirto on saatavilla kaikkien suurimpien operaattoreiden liittymiin. Jos siirrät puhelusi toiseen, saman operaattorin omistamaan liittymään, on soitonsiirtopalvelu ilmainen. Välillisellä soitonsiirrolla tarkoitetaan soitonsiirtoa esimerkiksi Telian liittymästä Elisan liittymään. Välillisistä soitonsiirroista veloitetaan lisämaksu. Tämä lisämaksu on yleensä normaali maksu, joka veloitetaan liittymien välillä soitettavista puheluista. Prepaid-liittymien osalta soitonsiirtojen hinnat kannattaa tarkistaa omalta operaattorilta.