Näin varmuuskopioit puhelimen - Opas älypuhelimen varmuuskopiointiin

Näin varmuuskopioit puhelimen. Ohjeet iPhone ja Android puhelimeen.

Näin varmuuskopioit puhelimen

Älypuhelimien tallennuskapasiteetti on kasvanut jo niin suureksi, että laitteille mahtuu helposti satoja, jopa tuhansia, valokuvia, tärkeitä dokumentteja sekä yhteystietoja.

❗ Taskussa kulkeva, helposti kolhiutuva puhelin ei kuitenkaan kestä ikuisesti ja vain varmuuskopioimalla puhelimen voit välttyä tärkeiden tietojen katoamiselta.
Varmuuskopioi puhelimesi ja vältä tärkeiden tietojen katoaminen!

Iphonen varmuuskopiointi - katso ohjevideo alta!

Ylivoimaisesti suosituin puhelinsarja, Applen iPhone, tarjoaa kaksi tapaa puhelimen varmuuskopioimiseen.

Puhelimen sisällön voi joko varmuuskopioida internet-yhteyden yli Applen pilveen, iCloudiin, tai puhelimen voi manuaalisesti varmuuskopioida iTunes-ohjelmiston avulla.

On suositeltavaa käyttää iCloud-pilvipalvelua puhelimen varmuuskopioimiseen, jo siitä syystä että pilvivarmuuskopioinnin voi helposti asettaa automaatille, jolloin puhelimen tiedot tallentuvat pilveen tietyin aikavälein ilman käyttäjän toimia.

Tämän jälkeen, voit helposti palauttaa kaiken kadonneen tai hajonneen puhelimen datan uuteen puhelimeen. Ota iCloud käyttöön avaamalla puhelimen Asetukset (Settings) ja valitsemalla iCloud. Tämän jälkeen voit näpäyttää iCloud Backup-valinnan aktiiviseksi.

Samsung varmuuskopio - Katso ohjevideo alta!

Samsung puhelimet tarjoavat useita vaihtoehtoja puhelimien varmuuskopioinnille.

Paras ja helpoiten automatisoitava tapa on varmuuskopioida puhelimen sisältö Samsungin tai Googlen pilvipalveluun.

Tämä vaatii ilmaisen käyttäjätilin luomisen valittuun palveluun. Lisäksi tarjolla on myös useita kolmannen osapuolen pilvipalveluita, joita voit halutessasi käyttää Samsung-puhelimen varmuuskopiointiin. Muita varmuuskopiointitapoja ovat tärkeiden tietojen varmuuskopiointi suoraan tietokoneelle Smart Switch PC-applikaation avulla sekä varmuuskopiointi USB- tai SD-muistikorteille.

  • Vain varmuuskopioimalla puhelimesi tiedot ovat turvassa
  • Automatisoi puhelimen varmuuskopiointi pilveen

Hyvä liittymä puhelimeen. Halvin DNA liittymä

Varmuuskopiot pilveen

Puhelimen sisällön voi halutessaan varmuuskopioida myös omalle tietokoneelle tai USB-muistiin, mutta tämä tapa on hidas ja vaivalloinen, sekä vaikea ylläpitää.

Paras tapa on varmuuskopioida puhelin johonkin tarjolla olevista pilvipalveluista.

Pilvivarmuuskopiointia käyttäessä voit myös ajastaa varmuuskopioinnin tapahtuvaksi vaikka viikoittain, jolloin kaikki tietosi ovat taatusti turvassa pilvessä, ilman sinulta vaadittavia toimia. Ja jos puhelimesi rikkoontuu tai katoaa, ei sinun tarvitse kuin kirjautua uuteen puhelimeen ja kaikki arvokas datasi ja applikaatiot palautuvat puhelimen muistiin.

Uusi liittymä etsinnässä? Tutustu näihin ajankohtaisiin liittymätarjouksiin!

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{prepaid="/utility-pages/components8"}}

{{lapsille="/utility-pages/components9"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}