Vastaajapalvelun kytkeminen

Lorem ipsum dolor sit am

Vastaajapalvelun kytkeminen

Vastaajan avulla voit varmistaa, että sinua tavoittelevat henkilöt voivat jättää sinulle viestin myös silloin, kun et ole tavoitettavissa. Vastaajan kytkeminen on rutiinitoimenpide, johon saat ohjeet omalta operaattoriltasi. Useimmiten pelkkä viesti operaattorisi asiakaspalveluun riittää. Vastaajapalvelun käyttöönotto on lähes kaikilla operaattoreilla maksutonta.

How to choose the right productivity app for you

Vitae congue eu consequat ac felis lacerat vestibulum lectus mauris ultrices ursus sit amet dictum sit amet justo donec enim diam. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere raesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis.

Odio facilisis mauris sit amet massa vitae tortor.

Vastaajapalvelu pois päältä

Nykyään vastaajaa käyttää yhä harvempi. Yleensä tavoiteltavalle henkilölle on helpompi lähettää tekstiviesti kuin jättää ääniviesti vastaajaan. Läheskään kaikki eivät myöskään kuuntele vastaajaan jätettyjä viestejä. Jos kuulut siihen yhä kasvavaan joukkoon ihmisiä, joka ei juuri käytä vastaajaa, paras ratkaisu saattaa olla vastaajan kytkeminen pois päältä. Käytäntö tähän vaihtelee operaattoreittain. Toisinaan joudut soittamaan asiakaspalveluun kytkeäksesi vastaajan kokonaan pois päältä. Useimmilla operaattoreilla on myös erillinen asiakasportaali, jonne kirjautumalla pääset hallitsemaan liittymäsi asetuksia. Täältä portaalista voit sitten hallita myös vastaajan asetuksia ja halutessasi kytkeä palvelun kokonaan pois päältä.

Telia vastaajapalvelu

Telia tarjoaa kaikkiin puhelinliittymiinsä ilmaisen vastaajapalvelun, jonka saa otettua käyttöönsä soittamalla vastaajapalvelun numeroon. Vastaajapalvelun käyttöönotto tulee tehdä Suomessa, jolloin puhelin on yhdistynyt Telian omaan matkapuhelinverkkoon. Halutessasi saat hallinnoitua vastaajan asetuksia Oma Telia -palvelun kautta. Sinun tulee kirjautua palveluun sisään puhelinnumerollasi. Palvelusta pääset esimerkiksi kytkemään vastaajan kokonaan pois käytöstä. Voit nauhoittaa Telian vastaajaan myös oman tervehdyksesi.

  • Kaikkiin Telian liittymiin kuuluu ilmainen vastaajapalvelu.
  • Vastaajan saa kytkettyä pois päältä Oma Telia -palvelun kautta

Elisan ja DNA:n vastaajapalvelut

Myös kaikkiin Elisan liittymiin on mahdollista kytkeä päälle vastaaja. Elisalla vastaajapalvelua hallinnoidaan Oma Elisa -palvelun kautta. Palvelun kautta saat kytkettyä vastaajan päälle tai halutessasi myös pois. Jos haluat äänittää Elisan vastaajaan henkilökohtaisen tervehdyksen, voit tehdä sen soittamalla vastaajaan ja noudattamalla ohjeita.

DNA:n liittymäänkin on mahdollista saada maksuton vastaaja. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vastaajan käyttöönotto on maksutonta vain liittymän avauksen yhteydessä. Muulloin siitä veloitetaan erillinen maksu. DNA:n vastaaja kytkeytyy automaattisesti pois päältä, mikäli sitä ei käytetä neljään kuukauteen