Virustutka Androidille - Ilmaiset virustorjuntaohjelmat

Virustutka on suositeltava myös puhelimessa. Lataa ilmainen virussovellus!

Virustutka Androidille - suojaa puhelimesi hyökkäyksiltä!

Vaikka ihmiset ymmärtävätkin nykyisin virustorjuntaohjelmiston tärkeyden PC-tietokoneilla, jättävät monet silti älypuhelimensa suojaamatta. Tämä on turha riski, sillä kun älypuhelimilla suoritetaan nykyisin täysin vastaavia tehtäviä kuin tietokoneilla, tulee myös tietoturvan olla vastaavalla tasolla.

🔐 Varsinkin jos puhelimella käyttää verkkopankkia tai tekee ostoksia internetissä, tulisi älypuhelimen tietoturva olla kunnossa.

Ilmainen ja turvallinen virustorjuntaohjelmisto

Jos et ole vielä suojannut Android-älypuhelintasi virustorjuntaohjelmistolla, lataa ilmainen virustorjunta välittömästi.

Varsinkin vanhempien Android-käyttöjärjestelmien versioista on löydetty useita haavoittuvaisuuksia, joten on olennaisen tärkeää suojata älylaite ajan tasalla olevalla virustorjuntaohjelmistolla.

Turvasta ei edes joudu maksamaan, sillä markkinoilla on useita ilmaisia tuotteita, joista suosituimpia ovat Avast Mobile Security ja Bitdefender Antivirus Free. Sovellukset löydät helposti Androidin sovelluskaupasta, josta ne ovat asennettavissa vain muutamassa minuutissa.

Ohjelmat eivät juurikaan kuormita laitteen tallennuskapasiteettia tai suorituskykyä, sillä ohjelmat ovat varsin kevyitä. Kun asennat virustorjunnan, kannattaa heti asennuksen jälkeen ajaa täysi järjestelmäskannaus.

Halpa ja nopea liittymä puhelimeen DNA.

Virustentorjunta puhelimessa

Kun olet valinnut haluamasi ilmaisen virustorjuntaohjelmiston ja asentanut sen, kannattaa heti asennuksen jälkeen ajaa täysi skannaus puhelimeen. Näin varmistat että puhelimen tietoturva ei ole pettänyt ja voit käyttää esimerkiksi pankkisovelluksia huoletta.

Virustorjunnan asetuksia tutkimalla voit myös automatisoida puhelimen virusskannauksen tapahtumaan esimerkiksi öisin. Tällä tavalla sinun ei tarvitse murehtia puhelimen tietoturvan tasosta, virustorjuntaohjelmiston toimiessa taustalla itsenäisesti.

Saatavilla olevat ilmaiset virustorjuntaohjelmistot:

Katso ohjeet virustorjuntaohjelman asentamisesta videolta

Kännykän virustorjunta

Koska älypuhelimilla suoritetaan nykyisin täysin vastaavia tehtäviä kuin perinteisillä tietokoneilla, tulee myös älypuhelimen tietoturvaan kiinnittää huomiota. Onneksi markkinoilla on liuta ilmaisia virustorjuntaohjelmistoja, jotka ovat ladattavissa suoraan puhelimen sovelluskaupasta, vain muutamassa minuutissa. Suosituimmat ohjelmistot ovat Avast Mobile Security sekä Bitdefender Antivirus Free.

❗ Ilman ajan tasalla olevaa virustorjuntaa et voi tietää puhelimesi tietoturvan tasoa, joten varmista että virustorjunta on käytössä.

Uusissa Android puhelimissa virustorjunta on usein jo esiasennettuna valmiiksi, mutta vanhemmissa Android laitteissa virustorjunnan asentaminen on aina käyttäjän vastuulla.

Uusi liittymä etsinnässä? Tutustu näihin huipputarjouksiin!

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{prepaid="/utility-pages/components8"}}

{{lapsille="/utility-pages/components9"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}