Vertaa yritysliittymät

Onko harkinnassa puhelinliittymät yritykselle? Vertaa ja tilaa sopivin.

Puhelinliittymät yritykselle

Yritysliittymät ovat oikea valinta silloin, kun työntekijät tarvitsevat yrityksen puhelimet päivittäiseen käyttöönsä. Eri operaattoreilta löytyykin vaihtoehtoja yrityksille puhelinliittymien osalta. Pieni, mutta näkyvä Moi tarjoaa jo tuttuun tapaan yritysten liittymille yhteistä datapottia, jolloin turhasta maksaminen vähenee.

Yritysliittymä jaettuun käyttöön

Työntekijöillä voi tulla eri määrä käyttöä puhelimelle, työtehtävistä riippuen, jolloin yhteinen pooli tasoittaa kuluja. Moi:n mallissa kaikki data, puhelut ja viestit ovat yhteisessä poolissa, mihin kaikilla yritysliittymillä on käyttöoikeus. Tämä vähentää selkeästi säätämistä jokaisen yritysliittymän kanssa erikseen siitä, mikä määrä kullekin työntekijälle on sopiva puheaikojen ja datan suhteen.

🚀 DNA Business Rajaton tarjoaa puolestaan rajattomasti puhetta Suomessa ja 1000kpl tekstiviestejä kuukaudessa.
🚀 Telialla on myös valikoimissaan yrityksille suunnattuja puhelinliittymiä.
🚀 Elisa tarjoaa puolestaan Suomen Yrittäjille jäsenetuna 5G-yritysliittymän, joka mahdollistaa nopean liittymän käytön niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Moi yritysliittymät edullisesti. Katso tästä yrityksellesi paras liittymä!

Moi:n yritysliittymä

Moi:n yritysliittymät toimivat maksimissaan nopeudella 400-1000 Mbit/s ja liittymät käyttävät 4G- tai 5G-verkkoa. Moi:n yritysliittymät jäljittelevät samaa paketti-mallia kuin lapsiperheille suunnitellut liittymäpaketitkin. Moi:n yritysliittymissä kaikki kuuluu kaikille ja yhteinen pooli voi jakautua miten tahansa työntekijöiden kesken.Jaettavaksi on tarkoitettu data, puhelut sekä tekstiviestit.

Moi:n liittymien suunnittelussa on helpottava laskuri, joka näyttää heti liittymien hinnan ja sisällön. Työnantajan tulee ensin määritellä paljonko dataa tulee keskimäärin liittymää kohden. Myös puheluiden ja tekstiviestien määrä tulee arvioida.

Vaihtoehtoina on mm. 0, 300, 600 ja 1200 minuuttia puheaikaa ja tekstiviestiä liittymää kohden. Datan voi puolestaan valita 5Gt, 10 Gt tai rajattoman datan. Valintojen mukaan muodostuu yritysliittymälle hinta. Hintavaihtelu on 5€-30€ kuukaudessa. Esimerkiksi 5Gt dataa ja yhteenlaskettuna 300 puhelinminuuttia tai 300 kpl tekstiviestejä maksaa 11€ kuukaudessa.

Tilausta voi muokata myös jälkikäteen, jos etukäteen arvioidut määrät poikkeavat toteutuneista.

Elisan yritysliittymä

Elisan yritysliittymä 5G 600M tarjoaa huippunopeita yhteyksiä vaativaankin yrityskäyttöön. Jokaiseen yritysliittymään kuuluu lisäksi 1000 min puheaikaa ja 100 tekstiviestiä kuukaudessa. Netin käyttö on rajatonta Suomen lisäksi Pohjolassa ja Baltiassa.

Elisan yritysliittymään kuuluu lisäksi EU- ja ETA-roamingia 25 Gt kuukaudessa. Suomen Yrittäjien jäsenetuna liittymän saa 32,95€ kuukaudessa. Elisan yritysliittymiin kuuluu automaattisesti Reissaaja-paketti, joka astuu voimaan EU- ja ETA -alueiden ulkopuolella. 9,90€ päivähintaa vastaan saa 500Mt. Reissaajan datapaketti kytkeytyy automaattisesti päälle ja työntekijä saa siitä tekstiviestillä ilmoituksen. Kun päiväpaketin datamäärä alkaa täyttyä, tulee tästäkin ilmoitus tekstiviestillä.

Asiakas voi kytkeä Reissaaja-paketin pois päältä halutessaan estämällä data-roamingin käytön asetuksissa. Elisalla on yritykselle 5 eri liittymävaihtoehtoja, josta voi valita kullekin työntekijälle sopivan vaihtoehdon tarpeiden mukaan. Edullisin liittymä 10M maksaa 24,95€/kk ja kallein 5G 1000M 42,95€/kk. Liittymästä riippuen EU- ja ETA-roamingia sisältyy yritysliittymään 15-30 Gt kuukaudessa.

Elisan yritysliittymä 5G 600M tarjoaa huippunopeita yhteyksiä vaativaankin yrityskäyttöön.

DNA yritysliittymä edullisesti. Katso tarjoukset täältä!

DNA:n yritysliittymä

DNA Business Rajaton -liittymät ovat tarkoitettu yrityskäyttöön. DNA:lta löytyy yritysliittymiä niin 4G- kuin 5G-ominaisuuksilla varustettuna.

🤝 Edullisin vaihtoehto on DNA Business Rajaton 4G 50M Suomi, johon kuuluu rajaton netin käyttö Suomessa. EU-datapaketti on 15,3 Gt kuukaudessa.

Yritysliittymään kuuluu lisäksi rajattomasti puhetta sekä 1000 kpl tekstiviestejä kuukaudessa. Hinta on 23€ kuukaudessa. DNA:n kalleimpaan yritysliittymään kuuluu puolestaan 5G-yhteydet, Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa 1000Mbit/s nopea ja rajaton data.

EU-datapaketti 30 Gt kuukaudessa sekä rajattomasti puhetta ja 1000 kpl tekstiviestejä kuukaudessa. Hintaa yritysliittymällä on 42,90€ kuukaudessa.

Telian yritysliittymä edullisesti. Vertaile täältä sinulle paras liittymä!

Telian yritysliittymä

🚀 Pro EU puhelinliittymät yrityksille ovat Telian vaihtoehto yrityksille. Kaikkiin yritysliittymiin kuuluu 5000 min puheaikaa kuukaudessa sekä 50 tekstiviestiä.

Yritysliittymiin kuuluu lisäksi rajaton netti Suomessa, Pohjolassa sekä Baltiassa. Telian edullisin yritysliittymä maksaa 21,95€ kuukaudessa ja siihen kuuluu 10Mbit/s nopeuden netti sekä 13Gt datapaketti EU-alueella. Nopein 5G-liittymä sisältää puolestaan 1000 Mbit/s nopeuden ja 30Gt datapaketin EU-alueella.

Hinta on yritysliittymien osalta vertailun kallein eli 45,95€ kuukaudessa.

Yritysliittymien vertailun yhteenveto

Yritysliittymien osalta Moi on vertailun edullisin vaihtoehto ja erityisesti yhteiskäytössä jaettavat data, puhelut ja tekstiviestit tekevät Moi:sta varteenotettavan vaihtoehdon myös yrityksille, joilla on monenlaisia liittymänkäyttäjiä.

Nopeiden yhteyksien ja erityisesti 5G-verkon ystäville Elisa on hyvä vaihtoehto myös yritysliittymien osalta. Elisan 5G-verkon kattavuus on Suomessa tällä hetkellä laajin ja edelleen nopeasti levittäytyvä.

DNA:lta löytyy kohtuullisen edullisia liittymiä, mikäli liittymän nopeudelle ei aseteta liikaa vaatimuksia. DNA:n yritysliittymiin kuuluu aina rajattomasti puhetta ja tekstiviestejäkin 1000 kpl kuukaudessa.

Telian nopein liittymä oli vertailun kallein, mutta edullisin vaihtoehto pärjää hintansa puolesta vertailussa. Tosin netin nopeus on tässä vertailun hitain.

Tutustu ajankohtaisiin liittymätarjouksiin alta!

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}