Parhaat puhelinliittymät vuonna 2020

Valitse paras puhelinliittymä

-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+

Paras puhelinliittymätarjous vuonna 2020

Paras puhelinliittymätarjous vuonna 2020

Puhelinliittymät ovat kovasti kilpailtuja edelleen vuonna 2020, mikä on tietysti aina asiakkaiden etu. Rajattomuus ja nopeus ovat käytössä tärkeitä suurimmalle osalle asiakkaista ja niistä ollaan myös valmiita maksamaan. Paras puhelinliittymätarjous tuleekin miettiä sen mukaan, mikä on omalle käytölle se paras vaihtoehto. Vuonna 2020 nopeimmat netit ovat puhelinliittymissä n. 300-1000 Mbit/s, joten jos mielii myös nopeudessa parasta liittymää, niin tämä kannattaa ottaa huomioon puhelinliittymiä vertailtaessa. Vuonna 2020 on toteutunut myös kauan odotettu 5G, mutta aivan vielä siitä ei saa kaikkea iloa irti joka puolella Suomea. Uudet 5G-puhelimet ovat nyt myös myynnissä, joten Suomen suurimpien kaupunkien kohdalla 5G-liittymän hyödyt ovat todelliset.

Pakettitarjoukset sopivat useimmille puhelinliittymän ostaville

Pakettitarjouksissa asiakas saa tietää tarkkaan sen hinnan, mitä puhelinliittymä tulee hänelle kuukaudessa korkeintaan maksamaan. Pakettitarjoukseen voi kuulua rajaton netti 100-1000 Mbit/s nopeudella sekä tekstiviestejä ja puheluita tiettyyn hintaan saakka. Jos asiakkaan puhelimen käyttäminen on vähäistä, voi olla järkevää hommata liittymä, missä kaikesta maksetaan vain käytön mukaan. Erityisesti, jos puhelinliittymään ei tarvitse nettiä, voi olla hyvä ostaa puhelinliittymä, jossa perusmaksut ovat mahdollisimman edulliset. 

Paras puhelinliittymätarjous nopealla netillä vuonna 2020

Paras puhelinliittymätarjous nopealla netillä vuonna 2020 tarjoaa 300-1000 Mbit/s nopeuden ja rajattoman netin käytön. Moi-liittymissä Rajaton turbo tarjoaa 23€/kk hintaan tämän kaiken ja puhelut ja tekstiviestit maksavat tähän päälle korkeintaan 4€/kk. Moi-liittymät toimivat vielä 4G-verkoissa. DNA Rajaton 5G 400M maksaa 34,90€/kk kattaen kaiken netistä puheluihin ja tekstiviesteihin. DNA tarjoaa nyt liittymäpaketeissaan mahdollisuutta 5G paketteihin, joissa teräväpiirtoelokuvat yms. muut raskaammat toiminnot sujuvat ongelmitta. Telia tarjoaa myös 5G verkon 450 Mbit/s nopeudella pakettihintaan 39,90€/kk. Elisan Huoleton 5G tarjoaa taas 300 Mbit/s nopeuden hintaan 31,90€/kk ja pakettiin sisältyy myös puhelut ja tekstiviestit. Kalliimmat paketit 5G liittymiä tarjoavilla operaattoreilla huitelevat n.50€/kk tarjoten huippunopeuden 1000Mbit/s. 

5G on totta puhelinliittymissä vuonna 2020

5G on käytössä vuonna 2020

Paljon odotettu 5G verkko on nyt totta jo useassa puhelinliittymässä, joten jos haluaa parhaita yhteyksiä, niin kannattaa panostaa 5G puhelinliittymäpakettiin vuonna 2020. Myös laitteelta vaaditaan uusinta uutta, kun on kyse 5G verkosta. Vanhalla puhelimella ei saa 5G-verkon hyötyjä irti, joten nopeimmasta 1000Mbit/s -puhelinliittymäpaketeista ei välttämättä kannata maksaa. 5G verkko on siis nyt totta, mutta nyt odotetaan puhelimia, jotka osaavat ottaa siitä kaiken irti. 5G verkon käyttäminen voi syödä alkuun puhelimen akkua yllättävän nopeasti, joten tähän ja muihin uuden teknologian mukanaan tuomiin haasteisiin tulee varautua. Jos asiakas mielii hyötyä 5G verkosta, tulee vuonna 2020 panostaa myös uuteen puhelimeen.  Etsitkö puhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 liittymätarjousta
Siirry alkuun