Liittymät rajattomalla netillä - Nopeat mobiililajakaistat

Liittymät rajattomalla netillä. Suomen suurin mobiililajakaistavertailu.

Rajaton netti - käytä ilman datakattoa

Moni meistä kuluttaa nykyään paljon aikaa puhelimella. Yhä useammin käytössä on jokin sovellus, joka vaatii toimiakseen internet-yhteyden. Tämä ei tietenkään ole ongelma, sillä puhelimeen saa nykyään 4G-yhteyden varsin edulliseen hintaan. Ongelmia ilmaantuu ainoastaan silloin, kun datapaketin tiedonsiirtorajat ylittyvät.

Rajaton netti liittymävertailu

Rajaton netti ulkomailla

Onneksi lähes kaikki operaattorit tarjoavat nykyisin mahdollisuutta hankkia puhelimeen rajaton 4G-yhteys. Hyvä uutinen on, että tarjolla on myös liittymiä, jotka tarjoavat rajattoman 4G-yhteyden myös muissa EU-maissa. Esimerkiksi Elisan Huoleton-liittymällä surffailet nopeasti kaikissa EU- ja ETA-maissa ilman erillistä maksua. Myös esimerkiksi Telian rajattomilla yhteyksillä saat surffailla Pohjoismaissa ja Baltian maissa ilman erillistä veloitusta. Myös DNA:n valikoimissa on vastaava liittymä, jossa voit käyttää nettiä ilman datarajoja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Monet liittymät kuitenkin rajoittavat rajatonta nettiä ulkomailla, mutta tarjoavat silti EU:n sisäisille matkoille ilmaista datapakettia. Useimmiten liittymässä on vakiona 10 gigan datapaketti EU-maihin. Toistaiseksi mikään liittymä ei tarjoa rajattomia nettiyhteyksiä EU:n ulkopuolelle, joten kannattaa tarkistaa ajankohtainen hinnasto omalta operaattoriltasi ennen matkalle lähtöä.

Tarjolla on myös liittymiä, jotka tarjoavat rajattoman 4G-yhteyden myös muissa EU-maissa. Esimerkiksi Elisan Huoleton-liittymällä surffailet nopeasti kaikissa EU- ja ETA-maissa ilman erillistä maksua.

Halvin rajaton nettiliittymä

Tällä hetkellä markkinoiden halvinta rajatonta nettiliittymää tarjoaa Telian verkossa toimiva Moi-mobiili. Moi tarjoaa simmiä 4G-yhteydellä hintaan 6 euroa kuukaudessa. Netin saa rajattomaksi 12 eurolla kuukaudessa. Yhteensä rajattoman ja nopean 4G-liittymän hinnaksi siis tulee 18 euroa kuukaudessa. Kuten sanottu, tämä on tällä hetkellä Suomen markkinoiden halvin hinta. Toki tähän nettiliittymän päälle saattaa tulla muita kuluja, sillä esimerkiksi puhelut ja tekstiviestit maksetaan erikseen.

Kenelle rajaton netti sopii

  • Rajaton netti sopii sinulle, joka käytät puhelintasi esimerkiksi elokuvien tai videoiden katseluun.
  • Jos haluat käyttää puhelimesi nettiä myös tietokoneessasi tai tabletissasi, kannattaa hankkia rajaton nettiyhteys.

Telian rajaton netti

Telia tarjoaa asiakkailleen rajatonta 100 megan nettiä 29 euron kuukausihinnalla. Liittymän saa usein erilaisten kampanjoiden aikaan halvemmalla, jopa 20 eurolla kuukaudessa. Telian rajattomaan nettiin kuuluu myös 10 gigan 4G-datapaketti kaikissa EU- ja ETA-maissa. Voit siis surffailla huolettomasti myös matkalla ollessasi. Telia tarjoaa liittymää myös useilla eri nopeuksilla. Jos sata megaa ei ole omaan käyttöösi tarpeeksi, voit saada samaan pakettiin yli 300 megan netin maksamalla 15 euroa enemmän kuukaudessa. Tähän nopeampaan liittymään kuuluu myös rajaton määrä puheaikaa ja tekstiviestejä. Lisäksi surffailet rajattomasti myös Baltiassa ja muissa Pohjoismaissa.

Rajaton nettiliittymä puhelimeen

Tällä hetkellä tarjolla on lukematon määrä rajattomia nettiliittymiä puhelimeen. Koska valinnanvaraa on runsaasti, voit itse valita juuri sinulle sopivan nettipaketin. Jos tarvitset nettiä lähinnä sosiaalisen median selailuun, sinulle riittää noin 20 megan perusnetti, jota esimerkiksi Telia tarjoaa noin 20 eurolla kuukaudessa. Jos taas tarvitset huippunopeaa nettiä, valitse DNA:n rajaton 300 megan liittymä, jolla lataat nopeasti pitkätkin elokuvat samalla, kun surffailet samanaikaisesti muilla sivustoilla.

Rajaton nettiliittymä Pohjoismaissa

Telia tarjoaa kaikkiin rajattomiin nettiliittymiinsä rajatonta 4G-yhteyttä myös muissa Pohjoismaissa. Jos siis matkustat usein esimerkiksi Ruotsiin, voit huolettomasti surffailla myös matkasi aikana. Nopea ja rajaton netti on käytössäsi kaikissa Pohjoismaissa samoilla hinnoilla kuin kotimaassakin. Tämä helpottaa esimerkiksi suunnistamista, kun voit helposti navigoida uudessa kaupungissa nettiä käyttämällä. Kannattaa myös huomioida, että Telian rajattomat nettiliittymät toimivat samalla hinnalla myös Baltian maissa. Surffailu siis onnistuu kätevästi vaikka Tallinnassa.

Vertaile rajattomat netit

Jos olet päättänyt hankkia puhelimeesi rajattoman netin, kannattaa ennen sopimuksen allekirjoittamista vertailla eri operaattoreiden tarjontaa. Moi tarjoaa tällä hetkellä halvimman rajattoman nettiliittymän, mutta tämä ei välttämättä ole paras vaihtoehto ihmiselle, joka viettää paljon aikaa puhelimessa puhuen. Markkinoilla on tarjolla myös useita liittymiä, joiden kiinteään kuukausihintaan sisältyy netin lisäksi myös rajaton määrä puheaikaa ja tekstiviestejä. Myös netin nopeus vaikuttaa hintaan, joten kannattaa miettiä etukäteen, millaiseen käyttöön nettiä tarvitaan. Jos käytät nettiä pääasiassa sosiaalisen median selaamiseen, hitaampikin netti riittää. Vertaa siis aina useiden operaattoreiden tarjontaa ennen ostopäätöstä.