Rajaton netti puhelimeen

Rajaton netti puhelimeen edullisesti. Käytä nettiä ilman datakattoa.

Rajaton netti - ei taloudellisia yllätyksiä!

Jos puhelin on kasvanut lähes kiinni käteesi ja käytät erilaisia sovelluksia jatkuvasti, on rajaton netti sinulle se fiksuin ratkaisu. Etenkin, jos katsot puhelimeltasi myös videoita ja elokuvia tai jos jaat puhelimesi nettiä myös muihin laitteisiin, kannattaa hankkia esimerkiksi Telian rajaton netti.

Rajaton netti puhelimeen. Säästä rahaa ja surffaile netissä niin paljon kuin haluat!

Rajaton netti ulkomailla

Jos tykkäät matkustaa paljon, haluat varmasti käyttää puhelintasi ja sinulle tuttuja sovelluksia myös reissun aikana.

Hyvä uutinen on, että lähes kaikki operaattorit tarjoavat mahdollisuutta rajattomaan nettiin myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Esimerkiksi Telian ja DNA:n rajattomat 4G-yhteydet toimivat Pohjoismaissa ja Baltian maissa samaan hintaan kuin Suomessakin. Voit siis surffailla rajattomasti myös Ruotsin reissusi aikana. Jos matkustat paljon myös muualla Euroopassa, kannattaa tarkistaa, millainen politiikka operaattorillasi on EU- ja ETA-maiden suhteen. Lähes kaikkiin markkinoilla oleviin rajattomiin nettiliittymiin sisältyy jonkinlainen nettipaketti Eurooppaan. Esimerkiksi DNA:n rajattomiin liittymiin sisältyy aina 10-15 gigan datapaketti Euroopassa. Jos matkustat Eurooppaa pidemmälle, muista aina tarkistaa datan hinnat ja tutustu ROAMING maksuihin kohdemaassasi.

Halvin rajaton nettiliittymä

Rajattomat nettiliittymät ovat yllättävän edullisia. Tällä hetkellä halvin tarjolla oleva nettiliittymä on Moi-mobiilin tarjoama rajaton 4G-yhteys. Telian verkossa toimiva Moi tarjoaa simmiä nopealla 4G-yhteydellä hintaan kuusi euroa kuukaudessa. Ihan tällä hinnalla rajatonta nettiä ei kuitenkaan vielä saa. Jos Moin nettiliittymän haluaa muuttaa rajattomaksi, täytyy siitä pulittaa 12 euroa enemmän kuukaudessa. Kokonaishinta jää kuitenkin myös tällöin halvaksi: vain 18 euroa kuukaudessa rajattomasta 4G-yhteydestä.

Kenelle rajaton nettiliittymä sopii?

  • Rajaton 4G-yhteys puhelimeen sopii henkilölle, joka käyttää puhelimen nettiä useita tunteja päivittäin.
  • Jos katsot puhelimellasi elokuvia tai jos jaat puhelimesi nettiä muihin laitteisiin, rajaton netti yleensä kannattaa.
Rajaton liittymä nettiin halvalla. Moi Mobiili rajaton liittymä 18e

Telian rajaton netti

Telia tarjoaa etenkin nuorille käyttäjille edullista rajatonta 4G-yhteyttä. Telian alle 28-vuotiaille tarkoitettu rajaton 200 megan netti maksaa noin 20 euroa kuukaudessa ja se sisältää netin lisäksi myös rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa. Lisäksi liittymään kuuluu 10 gigatavun datapaketti EU- ja ETA-maihin. Liittymän netti toimii rajattomasti myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yli 28-vuotiaille sama liittymä kustantaa noin 30 euroa kuukaudessa. Telia tarjoaa myös Rajaton Lite -liittymää, jossa on muuten samat ominaisuudet kuin Rajaton-liittymässä, mutta puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan.

Rajaton nettiliittymä puhelimeen

Rajattomia nettiliittymiä puhelimeen on tarjolla pilvin pimein. Telian ja Moin lisäksi myös DNA ja Elisa tarjoavat rajattomia yhteyksiä puhelimeen. Etenkin DNA:lla on laaja valikoima erilaisia rajattomia nettiliittymiä monenlaisiin tarpeisiin. Jos tarvitset esimerkiksi huippunopean nettiyhteyden, DNA:lta löytyy sekin. DNA tarjoaa puhelimeen 400megan nettiä edulliseen 32 euron kuukausihintaan. Tähän Super 4G Rajaton -liittymään kuuluu myös rajaton määrä tekstiviestejä ja puheaikaa.

Rajaton nettiliittymä Pohjoismaissa

Esimerkiksi Telia ja Elisa tarjoavat puhelimiin rajattomia 4G-liittymiä, joihin sisältyy rajaton netti myös muissa Pohjoismaissa. Telian rajattomilla nettiliittymillä käytät nopeaa 4G-yhteyttäsi rajattomasti myös kaikissa muissa Pohjoismaissa ja lisäksi Baltiassa. Samoin Elisa Saunalahti Huoleton Premium -liittymä tarjoaa rajattoman netin myös muualla Pohjolassa. DNA:n rajaton liittymät toimivat toistaiseksi rajattomasti ainoastaan kotimaassa, mutta nekin sisältävät 10 gigan datapaketin, jota voit käyttää edulliseen hintaan Euroopassa.

Vertaile rajattomat netit

Operaattorit tarjoavat nykyään rajattomia nettiliittymiä monenlaisiin tarpeisiin. Hinnat ja netin nopeudet kuitenkin vaihtelevat, joten kannattaa aina vertailla eri operaattoreiden tarjontaa ennen uuden sopimuksen allekirjoittamista. Siinä, missä jollekin riittää pelkkä rajaton nettiyhteys kohtuullisella nopeudella, tarvitsee toinen rajatonta nettiä, yli 300 megan nopeutta ja lisäksi vielä rajatonta määrää puheaikaa tai tekstiviestejä.

Jokaiseen tarpeeseen löytyy kuitenkin varmasti se oikea liittymä. Netissä voit helposti vertailla eri liittymiä ja lisäksi myös operaattoreilta itseltään kannattaa kysyä lisätietoja, jos jokin asia liittymässä jäi askarruttamaan mieltä. Kun valitset juuri omaan käyttöösi sopivimman nettiliittymän, voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.

Tutustu ajankohtaisiin liittymätarjouksiin tästä!

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}