Liittymä ilman luottotietoja - Liittymä luototiedot menettäneelle

Liittymän avaaminen ilman luottotietoja on usein vaikeaa, jopa mahdotonta.

Voiko liittymän saada ilman luottotietoja?

Yhä useammalla suomalaisella on maksuhäiriömerkintä, joka saattaa vaikeuttaa elämää merkittävästi. Esimerkiksi uuden puhelinliittymän avaaminen saattaa olla vaikeaa luottotiedottomalle. Moni pohtii, voiko liittymää edes saada ilman luottotietoja.

Tämä riippuu täysin operaattorista, mutta useimmiten ainakin prepaidin hankkiminen onnistuu. Keräsimme tähän artikkeliin tietoa siitä, millaisia liittymiä luottotiedoton voi saada.

Mistä liittymä luottotiedottomalle? Saako luottotiedoton liittymää? Näin saat luottotiedottomana liittymän!

Hyvä prepaid-liittymä luottotiedot menettäneelle

Ennakkoon maksettavat prepaid-liittymät, kuten Saunalahti-prepaid ovat hyvä ja varma valinta luottotietonsa menettäneelle.

🤝Koska maksat puhelimesi käytöstä ennakkoon, ei operaattori ole yleensä kiinnostunut maksuhistoriastasi.

Prepaid-liittymä on helppo ostaa joko kioskilta tai suoraan haluamasi operaattorin verkkokaupasta. Prepaid-liittymässä maksat siis ensin aloituspakkauksesta, joka sisältää SIM-kortin. Usein aloitusmaksu on muutamien eurojen hintaluokkaa. Tämän jälkeen voit ladata liittymälle haluamasi summan rahaa, jolla sitten käytät puhelinta saldon loppumiseen saakka.

Useimmat operaattorit tarjoavat nykyään erilaisia kuukausipaketteja, jotka sisältävät esimerkiksi kuukaudeksi rajattoman 4G tai 5G-verkon sekä kiinteän määrän tekstiviestejä ja puheluita. Käytännössä vastaavat prepaid-liittymät toimivat samalla tavalla kuin normaalit puhelinliittymät, pois lukien maksullisiin numeroihin soittaminen tai tekstiviestien lähettämisen.

Prepaid-liittymä on hyvä valinta ihmisille, joiden taloudellinen tilanne saattaa vaihdella kuukausittain. Koska maksat käytöstä etukäteen, ei kuun lopussa tarvitse pelätä yllättäviä laskuja.

Mistä prepaid-liittymä?

Listasimme tähän operaattoreita, jotka tarjoavat laadukkaita prepaid-liittymiä eri tarpeisiin.

Luottotiedottomalle liittymä katso ehdot tästä

Ehdot liittymän saamiseksi

Vaikka luottotiedot olisivatkin menneet, ei prepaid-liittymä ole ainoa vaihtoehto.

💡Tiesitkö tätä: Operaattorista riippuen on mahdollista avata ihan perinteinenkin puhelinliittymä kuukausimaksulla.

Tämä edellyttää kuitenkin yleensä vakuusmaksun maksamista. Ennen liittymän avausta maksat siis operaattorille tietyn summan vakuutena. Summa vaihtelee operaattoreittain, mutta useimmiten kyse on muutamasta sadasta eurosta. Toisinaan tästä voi kuitenkin neuvotella operaattorin asiakaspalvelun kanssa.

Myös sillä on merkitystä, millainen taloudellinen tilanteesi on tällä hetkellä. Jos olet jo maksanut velkasi ja sinulla on vakituiset tulot, on vakuutena vaadittava summa pienempi.

  • Useimmat operaattorit vaativat ennakkoon vakuusmaksua.
  • Ehdoista voi useimmiten neuvotella ja oma taloudellinen tilanteesi vaikuttaa liittymän avaamiseen.

Kiinteähintainen liittymä on helppo valinta

Jos oma taloudellinen tilanteesi on epävarma tai jos rahaa ei esimerkiksi ulosoton vuoksi ole käytettävissä kovin paljoa, kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita kiinteähintainen liittymä. Taloutta on huomattavasti helpompi suunnitella, jos menot pysyvät suunnilleen samoina kuukaudesta toiseen.

Kiinteähintaisen liittymän avulla vältyt ikäviltä yllätyslaskuilta ja pystyt aina varautumaan laskusi suuruuteen. Sinulle sopivimman liittymän löydät vertailemalla eri operaattoreiden tarjontaa. Epäselvissä tilanteissa kannattaa aina myös kysyä neuvoa kyseisen operaattorin asiakaspalvelusta. Esimerkiksi vakuus- ja sopimusehdoista on mahdollista neuvotella, etenkin jos olet aiemmin hoitanut puhelinlaskusi ajallaan.

Liittymätarjoukset luottotiedottomalle

{{prepaid="/utility-pages/components8"}}