Liittymä riistakameraan - Riistakameraan ja muihin laitteisiin sopivat liittymät

Millainen liittymä sopii riistakameraan? Huomioi nämä kohdat!

Edulliset liittymät riistakameraan

Riistakamerat ovat hauskoja ja hyödyllisiä työkaluja muun muassa eläinten tarkkailuun, mutta myös muuhun valvontaan.

Riistakamerat voidaan jakaa kahteen ryhmään: normaaleihin ja lähettäviin kameroihin. Jälkimmäiseen tarvitset matkapuhelinliittymän.

Normaalit kamerat hyödyntävät tallentamiseen muistikorttia, kun taas lähettävät riistakamerat lähettävät tietoja puhelimeen tai muuhun laitteeseen. Jälkimmäistä varten tarvitset matkapuhelinliittymän, jonka usein saa edullisemmin kuin normaalin liittymän.

Liittymä riistakameraan edullisesti.

GSM -liittymä riistakameraan

GSM-liittymällä viitataan hieman vanhempiin liittymiin, jotka käyttävät datansiirrossa EDGE- tai GPRS-tekniikkaa. Vaikka käyttöön otettu 3G- ja 4G-verkkoja, ei yksikään Suomen kolmesta matkapuhelinverkosta ole ottanut GSM-verkkoa pois käytöstä, vaan hyödyntävät sitä uusien tekniikoiden rinnalla.

Riistakameroissa ei tyypillisesti tarvitse käyttää kaikista nopeinta tiedonsiirtoa, joka on nykyään jopa satoja megatavuja.

Monet Suomalaiset operaattorit tarjoavat liittymää, joka toimii 2G-, 3G- tai 4G-verkossa, mutta sen datansiirto on rajoitettu joihinkin satoihin kilotavuun sekunnissa. Riistakameran ottaman kuvan koko on usein 500 kilotavua, joten jopa hitaammalla liittymällä siirto tapahtuu muutamassa sekunnissa.

5 Mt kokoinen videokin siirtyy alle minuutissa, mikä on helposti riittävä nopeus, kun datansiirto ei ole reaaliaikaista tai riistakameralla ei oteta livekuvaa.

Halpa liittymä Telialta. Paras liittymätarjous tästä.

Telialta edullinen liittymä

Telia tarjoaa kodin älylaitteisiin, kuten lähettäviin riistakameroihin, Rajaton Lite 0,2 M -liittymää. Tässä liittymässä ei ole rajoitettu datansiirtoa kotimaassa, ja EU/ETA-alueellakin dataa saa siirtää 2 Gt kuukaudessa. Liittymässä on rajoitettu datansiirto nopeuteen 0,256 Mbit/s. Se voi hyödyntää Telian 4G-verkkoa. Telia on tarjonnut aikaisemmin Rajaton Lite 0,2 M -liittymää 6,90 euron kuukausihintaan sekä kolmen euron avausmaksuun ilman määräaikaistilausta. Tämän lisäksi Telia tarjoaa prepaid-liittymiä, jotka voivat olla varteenotettavia vaihtoehtoja.

Riistakameran liittymän tärkeimmät tiedot

  • Datansiirtonopeus voi olla rajoitettu hyvinkin matalaksi
  • Voit valita joko rajoittamattoman tai rajoitetun datansiirron
  • Etukäteen maksetut edulliset Prepaid-liittymät sopivat myös hyvin riistakameraan

Prepaid vai tavallinen liittymä metsästykseen?

Prepaid-liittymässä olet jo valmiiksi maksanut datankäytön, kun tavallisessa liittymässä kuukausihintaan kuuluu ennalta määrätty määrä datansiirtoa. Nykyään monet liittymät ovat sellaisia, ettei niissä ole kuukausikohtaista datakattoa tai se on niin suuri, ettei se täyty älylaitteiden välisessä tiedonsiirrossa.

Jos riistakameraa käyttää vain harvakseltaan eikä kokoaikaisesti tai ympärivuoden, voi prepaid-liittymä tulla halvemmaksi.

Varsinkin jos kuvia tai videoita ottaa muutaman kerran päivässä, niin prepaid-liittymän datamäärä riittää hyvin.

Jos taas haluaa paljon kuvia tai videoita ja käyttää riistakameraa ympäri vuoden tai muutoin paljon, tulee tavallinen liittymä pitkässä juoksussa halvemmaksi.

Millainen liittymä sopii riistakameraan?

Markkinoilla on paljon erilaisia liittymiä. Lähettävä riistakamera varustetaan SIM-kortilla, jonka avulla se voi lähettää dataa toiseen laitteeseen.

Jos käyttää yhtä riistakameraa eikä kaipaa kovinkaan montaa kuvaa päivässä, voi hankkia liittymän, jossa on rajoitettu datakatto.

Nämä ovat tyypillisesti hieman halvempia kuin liittymät ilman datakattoa, ja jos datansiirto on rajoitettu, niin tällainen liittymä saattaa olla täysin riittävä. Jos kuvia tai videoita haluaa useamman päivässä, on syytä valita liittymä ilman datakattoa. Siirtonopeuden ei tarvitse olla kovinkaan suuri.

Halpa liittymä riistakameraan. Moi Mobiilin halvin liittymä tästä!

Riistakameraliittymäksi Elisa, DNA, Telia vai Moi Mobiili?

Kaikki suuret operaattorit tarjoavat hyvin samankaltaisia liittymiä lähettäviin riistakameroihin. Telia tarjoaa liittymää, jossa on rajoittamaton datansiirto ja sisältää myös datakattoa EU-/ETA-alueella. Elisa Saunalahti -liittymässä on myös rajoittamaton netti kotimaassa.

DNA tarjoaa käytännössä samaa liittymää kuin Elisa. Kahden viimeisen operaattorin liittymät toimivat vain kotimaassa. Kolmen suuren lisäksi Moi Mobiili tarjoaa mielenkiintoisen vaihtoehdon, sillä heidän konseptiinsa kuuluu saman datapaketin jakaminen useaan eri liittymään.

Vaikka Moi Mobiilin edullisen ja rajoittamattoman datan käytön voi jakaa useammalle SIM-kortille, tulee muilta operaattoreilta useamman SIM-kortin tilaaminen usein halvemmaksi. Toisaalta Moi Mobiilin datansiirtonopeutta ei ole rajoitettu, vaan se toimii DNA:n 4G-verkossa.

Elisan ja DNA:n tarjoamat liittyvät ovat hyvin samankaltaisia, sillä niissä on lähes identtiset datansiirtonopeudet, kummassakin liittymässä on rajoittamaton tiedonsiirto ja hinta on täsmälleen sama. Telia tarjoaa hieman kalliimman liittymän kuin kaksi edellistä, mutta tässä maksiminopeus on hieman suurempi ja se mahdollistaa datansiirron ulkomailla.

Kurkkaa tästä uusimmat liittymätarjoukset

{{prepaid="/utility-pages/components8"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}

{{lapsille="/utility-pages/components9"}}

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}