Kaikki puhepaketit - Katso edullisin liittymä

Liittymävertailussa kaikki puhepaketit. Katso halvin liittymä.

Kaikki puhepaketit vertailussa - valitse sinulle sopivin liittymä!

Puhelinliittymien vertailu ja kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä moni operaattorien asiakas maksaa tyhjästä. Liittymäpakettien kuukausimaksuissa on mahdollisuus säästää, kun tietää millaisia palveluja tarvitsee ja hankkii paketin sen perusteella.

Jos puhelinta tarvitsee enimmäkseen puheluihin ja netti- ja tekstiviestikäyttö on lähinnä satunnaista, on parasta hankkia liittymä, jonka kuukausimaksuun sisältyvät myös rajattomat puhelut.

Eri operaattoreiden puhepaketeistakin löytyy eroja niin sisältöjen, kuin hintojenkin suhteen.

Halpa puhepaketti puhelimeen. Näin valitset parhaan puhepaketin!

Puhepaketilla jopa rajattomasti puheaikaa

Liittymävertailu kannattaa aloittaa oman puhelimenkäytön analysoinnilla. Puhelinlaskusta näkee kätevästi eriteltynä, millaisia palveluja itse käyttää eniten. Mikäli netinkäyttö on vähäistä, ei siitä kannata maksaa rajattoman käytön mukaan. Perinteisten tekstiviestien lähetys on vähentynyt rajusti, kun taas vastaavasti mm. WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram ja Viber ovat kasvattaneet suosiotaan. Jos oma tekstailu keskittyy lähinnä netin kautta kulkeviin viesteihin, ei rajattomasta tekstiviestien lähetyksestä ole hyötyä uutta liittymää hankkiessa.

Paljon puheluita soittavalle paras liittymä on ehdottomasti sellainen, johon kuuluu rajattomasti puheaikaa.

Puhelimen muu käyttö määrittelee, mitä muita ominaisuuksia pakettiin olisi hyvä saada mukaan. Puhepaketissakin saattaa olla rajoituksia yritysnumeroihin tai ulkomaille soitettaessa, joten tarkkana uutta liittymää hankkiessa saa olla, nimenomaan eri liittymätyyppien moninaisten ehtojen ja rajoitusten kanssa.

Rajaton puhepaketti tarjous

Rajattomista puhepaketeista löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja. Käytännössä varmasti kaikilla operaattoreilla on valikoimissaan rajattomasti puheluita sisältävä liittymätyyppi. Valintakriteereinä on usein hinta ja liittymän muut ominaisuudet, jotka on räätälöity juuri omaan puhelimenkäyttöön sopiviksi.

❗Jos hankkii liittymän operaattorin tarjoamaan alennettuun hintaan, tulee jälleen huomioida tarkasti, millaisia rajoituksia alennettuun hintaan kytkeytyy.

Joskus alennus on mahdollista saada ainoastaan sitoutumalla saman operaattorin käyttäjäksi usean vuoden ajaksi.

Puhepaketeilla on eroa

  • Suhteellisen uusi tulokas Moi-mobiili haastaa vanhat tekijät. Moi on kasvattanut markkinaosuuttaan reippaasti, vaikka se perustettiin vasta vuonna 2016. Virtuaalioperaattorina sillä ei ole omaa matkapuhelinverkkoa, vaan sen asiakkaat käyttävät DNA:n verkkoa.
  • Erilaisten puhepakettien vertailussa kriteerinä on usein hinta, mutta nykyisin peruskäyttäjä käyttää usein myös paljon dataa, joten liittymän datakiintiö on mitoitettava oikein, tai tarvittaessa hankittava rajaton datapaketti puhepaketin rinnalle.

Elisan puhepaketit

Elisa Saunalahti Huoleton Premium ja Premium+ ovat Elisan rajattomasti puheaikaa sisältävien pakettien parhaimmistoa. Vuoden mittaisen tarjousjakson ajan liittymät saa muutaman euron normaalihintaa huokeammalla. Molemmat ovat sisällöltään kelpo paketteja, mutta tarjousjakson jälkeen hinnaltaan sieltä kalleimmasta päästä. Näistä vaihtoehdoista kalliimpi on selkeästi nopeampi.

Paketteihin kuuluu rajattomasti puheluita ja tekstareita, sekä rajaton data Pohjoismaissa. Elisan kallein, Saunalahti Huoleton 5G Ready liittymäpaketin ensimmäisen vuoden kuukausiveloitus on 39,90 euroa kuukaudessa, jonka jälkeen se nousee 49,90 euroon kuussa. Rahoilleen saa vastineeksi 600 mbit/s nopeuden 4G-verkossa ja liittymä päivitetään automaattisesti käyttämään 5G-verkkoa, kun sen kaupallinen käyttö alkaa.

Moi halpa liittymä. Rajaton puheaika ja netti.

Moi tarjoaa rajattomasti puhetta

Vuonna 2016 markkinoille singahtanut Moi Mobiili on haalinut asiakkaita perinteisiltä liittymäkauppiailta ja luonut oman, selkeän hinnoittelukonseptinsa. Asiakas voi valita kuinka monta "Simiä" haluaa ja niistä veloitetaan 6 euroa kuussa kappaleelta. Yksi sim tarkoittaa 4 Gt jaettua dataa kuussa. Moi tarjoaa myös rajattomasti puhetta. Jos simmiin haluaa liittää rajattoman puheajan, silloin yhden simmin hintaan lisätään 10 euroa kuussa. Liittymän avausmaksu on viisi euroa.

Rajaton netti halvalla. Telia liittymä edullisesti tästä.

Telian rajattomat liittymävaihtoehto paljon puhuvalle

Telian rajaton liittymä sisältää loputtomasti puheaikaa ja tekstiviestiä kuussa ja tästä syystä se onkin oiva vaihtoehto paljon puhuvalle ja tekstailevalle. Liittymässä on nimensä mukaisesti rajattomasti dataa, jonka huippunopeus on jopa 1000 Mbit/s. Tämän liittymän saa tarjoushinnalla yhden vuoden ajaksi usein alennetuin hinnoin, jonka jälkeen kuukausimaksu nousee 44,90 euroon.

DNA halpa liittymä rajattomasti. Paras liittymätarjous, katso tästä!

DNA rajaton puheluiden käyttö

DNA:lla on monta eri liittymätyyppiä, joista jokaiselle löytyy varmasti omaan käyttöön sopiva. Rajaton-liittymä on erinomainen valinta paljon puhuvalle. Siinä on myös nimensä mukaisesti kotimaassa rajattomasti puheaikaa, rajaton 4G- tai 5G-netti, ei datakattoa ja myös rajaton määrä tekstiviestejä kuuluu kuukausihintaan.

DNA rajaton ulkomailla

DNA rajaton puheluiden käyttö on huoletonta myös ulkomailla, sillä liittymään kuuluvat myös koko Euroopan alueella soitetut normaalihintaiset puhelut sekä teksti- ja multimediaviestit. DNA rajaton sisältää myös 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa. Tarjoushinta liittymälle vuoden ajaksi on 22,90, jonka jälkeen veloitetaan normaalihinta 24,90 kuussa. Liittymän avausmaksu on 3,90 euroa.

Tutustu näihin ajankohtaisiin liittymätarjouksiin!

{{rajattomat="/utility-pages/components7"}}

{{5g="/utility-pages/components10"}}

{{4g="/utility-pages/components11"}}