Vertaa paras liittymät

Liittymätarjoukset ja kampanjat

-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+
-
Kaikki
Rajaton
+

Vertaa paras liittymä

Liittymiä vertailemalla voi säästää sievoisia summia. Sen vuoksi liittymät kannattaakin laittaa vertailuun. Tältä sivulta löydät kaikki voimassa olevat vuoden 2019 liittymätarjoukset ja kampanjat. Tarjoushintojen lisäksi vertailussa tulee kiinnittää huomiota siihen, mikä on oma tarve. Tarvitsetko esimerkiksi rajattoman netin tai rajatton puheajan. Vertailemalla omaa aiempaa kulutusta valitset itsellesi sopivimman liittymän. Liittymäpakettiin ei kannata ottaa esimerkiksi paljon puheaikaa, jos puhuttuja minuutteja ei tule kovinkaan paljon kuukaudessa.

Vertaa paras liittymä

Vertailussa tulee kiinnittää huomiota siihen, mikä on oma tarve. Tarvitsetko esimerkiksi rajattoman netin tai rajatton puheajan.

Vertaa operaattoreiden kampanjat

Operaattorit kilpailevat asiakkaista ja sen vuoksi niiltä löytyykin lukuisia kampanjoita. Esimerkiksi Elisa Saunalahti on laskenut nettipakettinsa hintaa. Mobiililaajakaista 4G:n uusi hinta on nyt 18,90 euroa. Sen lisäksi Saunalahti muistaa nuorisoa ja nuoria aikuisia. Alle 26-vuotiaat voivat tilata paketin, joka sisältää rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä ja rajattoman netin. Pakettiin sisältyy myös 10 Gt dataa Euroopan alueella. Paketti maksaa 21,90 euroa kuukaudessa, joten kyseessä on todella kannattava tarjous. DNA taas panostaa oheistuotteisiin. Liittymäpaketin ostaja saa kaupan päälle esimerkiksi DNA TV:n ilmaiseksi ensimmäiseksi kolmeksi kuukaudeksi.

Määräaikainen tarjous

Monet sopimukset vaativat määräaikaisuutta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kuluttajan tulee ottaa liittymä yleensä vuoden tai kahden ajaksi. Sopimuksen määräaikaisuus vaihtelee operaattorista riippuen. Määräaikaiset tarjoukset ovat kannattavia, jos tietää tarvitsevansa kyseistä liittymää koko määräaikaisuuden ajan. Eniten määräaikaisia sopimuksia löytyy DNA:lta. Sen sijaan Moi Mobiili ei myy ollenkaan määräaikaisia sopimuksia, vaan kaikki sen liittymät ovat voimassa kuukauden kerrallaan.

  • Vertailemalla löytää itselleen parhaan liittymän
  • Määräaikaiset sopimukset ovat yleensä voimassa vuoden tai kaksi

Kampanjaedut eri liittymissä

Eri operaattorit tarjoavat erilaisia kampanjaetuja. Kampanjaetu voi olla tietyn ajan myynnissä oleva liittymä. Esimerkiksi Elisa Saunalahden Saunalahti Huoleton on laskenut hintaansa ensimmäiseksi vuodeksi, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaaliin hintaan. Etuja voivat olla myös niin sanotut oheistuotteet, jotka saa liittymän oston yhteydessä. DNA tarjoaa asiakkailleen ilmaista DNA TV:tä, Deezer Premium+ -musiikkipalvelua, DNA Mobiilivarmennetta ja laitesuojaa jokaisen liittymän lisäksi. Kaikki näistä oheistuotteista ovat ilmaisia kuitenkin vain maksimissaan muutaman kuukauden ajan. Jos oheistuotteiden tilausta ei peru, ne jatkuvat automaattisesti kulloinkin voimassa olevaan hintaan.Etsitkö puhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 liittymätarjousta
Siirry alkuun