Opas puhelin- ja nettiliittymän valintaan

Miten rajoittaa lapsen ruutuaikaa?

Lapsen ruutuajan seuranta ja rajoittaminen Lasten ruutuaika on käsite, joka herättää usein paljon keskustelua. Myös lasten ruutuajan rajoittaminen on asia, joka on keskustelun alla monissa lapsiperheissä. Tällä..

Liittymä lapselle • Koululaisen puhelinliittymät

Liittymä lapselle Yhä useampi lapsi saa oman puhelimen siinä vaiheessa, kun koulu alkaa. Ekaluokkalaisen vanhempien huolta hälventää tieto siitä, että lapsi on tavoitettavissa esimerkiksi koulumatkan aikana..

Halvin liittymä netillä - vertaa edullisimmat nettiliittymät

Halvin liittymä netillä - vertaa edullisimmat nettiliittymät Lähes jokainen meistä tarvitsee puhelimeensa netin. Varsinkin älypuhelimen omistaja on pulassa ilman toimivaa nettiliittymää. Koska erilaisia liittymiä..

Halvin puhelinliittymä vuonna 2021

Halvin puhelinliittymä 2021 Jos etsii halvinta puhelinliittymää vuonna 2021, vastaan tulee aluksi liittymiä, missä on rajallinen netti ja puhelut sekä tekstiviestit hinnoitellaan käytön mukaan. Perusmaksultaan..

Mobiililaajakaistat vertailussa • Säästä jopa 30% hinnassa • Parhaat tarjoukset

Vertaa ja valitse käyttötarkoitukseen oikea mobiililaajakaista Kun valitset käyttöösi mobiililaajakaistaa, on tärkeää miettiä miten käytät nettiä. Jos käytät internetiä yhdellä..

eSIM tekee perinteisistä SIM-korteista kohta historiaa

SIM-kortin korvaaja on eSIM SIM-kortti on tuttu kapistus jokaiselle liittymän tilaajalle. Tämä pieni kova kortti on pidettävä hyvässä tallessa aina liittymän vaihtoon asti ja pientä nano-SIM-korttia..

Etätyö kotona? • Parhaat yhteydet ja liittymät etätöihin

Paras nettiyhteys etätyöhön  Maaliskuussa 2020 etätyön aloittaa Suomessa yhä useampi työntekijä, kun koronavirus sulkee työpaikkoja ja pakottaa tekemään vaihtoehtoisia ratkaisuja..

Paras liittymä tablettiin • Halvin netti iPadiin

Paras liittymä tablettiin - Netti iPadiin Nyt kun 4G-nopeus on jo standardi mobiilimaailmassa, ovat dataliittymien hinnat menneet alas ja nopeudet ylös. Netti Ipadiin taikka paras liittymä tablettiin on löydettävissä..

Paras liittymä lapselle vuonna 2020?

Paras liittymä lapselle vuonna 2020? Ensimmäinen puhelin ja puhelinliittymä ovat lapselle merkittäviä etappeja. Vanhemman onkin syytä miettiä ja tutustua eri vaihtoehtoihin ennen puhelimen hankkimista. Paras puhelinliittymä..

Paras puhelinliittymätarjous vuonna 2020

Paras puhelinliittymätarjous vuonna 2020 Puhelinliittymät ovat kovasti kilpailtuja edelleen vuonna 2020, mikä on tietysti aina asiakkaiden etu. Rajattomuus ja nopeus ovat käytössä tärkeitä suurimmalle..

Puhelinoperaattorit Suomessa • Elisa, DNA ja Telia sekä muut operaattorit

Puhelinoperaattorit Suomesta löytyy hieman alle kymmenen eri matkapuhelinoperaattoria. Näiden lisäksi löytyy muutama ulkomaalainen operaattori. Suomalaisista operaattoreista suurimmat ovat Elisa ja DNA. Näiden osakkeet noteerataan..

Halvimmat nopeat liittymät

Halvimmat nopeat liittymät - vertaa edullisimmat nopeat netit Huippunopealla liittymällä tarkoitetaan sellaista liittymää, jonka teoreettinen tiedonsiirtonopeuden maksimi on 300 Mbit/s. Tällaisia liittymiä tarjoavat..

Halvin liittymä vertailu • Katso edullisin puhelinliittymä

Halpa ei tarkoita huonoa, vaan monessa tilanteessa asia on jopa päinvastoin. Älypuhelinten tehokäyttäjät vaativat liittymiltä huippunopeaa nettiä, rajattomasti tekstiviestejä ja puheminuutteja sekä muita herkkuja..

Prepaid liittymät • Vertaa edullisin prepaid puhelinliittymä

Paras prepaid-liittymä? Prepaid-liittymällä tarkoitetaan sellaista puhelinliittymää, jossa liittymälle ladataan etukäteen tietty määrä saldoa. Maksat siis puhelimen käytöstä ennalta päättämäsi..

Rajattomat 4G liittymät - Rajattoman netin edut

Rajattomat 4G liittymät - Rajattoman netin edut Käytätkö päivittäin paljon nettiä puhelimellasi? Entä käytätkö usein puhelimesi nettiä myös tietokoneellasi tai tabletillasi? Jos vastasit..

Halvin matkapuhelinliittymä

Halvin matkapuhelinliittymä Lähes kaikki metsästävät sitä edullisinta liittymää matkapuhelimeensa. Sama liittymä ei kuitenkaan ole se halvin liittymä jokaiselle. Liittymän edullisuuteen vaikuttaa..

Liittymät tablettiin • Vertaamalla löydät parhaan liittymän edullisimpaan hintaan

Vertaa paras liittymä tablettiin Tabletteihin, eli taulutietokoneisiin, on tarjolla muutamia erilaisia liittymätyyppejä. Tabletin internetyhteyden voi hoitaa joko talouden yhteisellä ratkaisulla tai tabletin omalla liittymällä..

Vertaa ja kilpailuta puhelinliittymä • Säästä jopa 30%

Vertaa ja kilpailuta puhelinliittymä  - säästät jopa 30% Suomessa kuluttaja on hyvässä asemassa, sillä hänellä on ainakin neljä palveluntarjoajaa eli operaattoria kilpailemassa hinnoista. Jokaisella..

Kaikki puhepaketit • Katso edullisin liittymä

Kaikki puhepaketit vertailussa Puhelinliittymien vertailu ja kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä moni operaattorien asiakas maksaa tyhjästä. Liittymäpakettien kuukausimaksuissa on mahdollisuus säästää..

Puhelinliittymä ilman nettiä • Parhaat puhepaketit

Edullinen puhelinliittymä ilman nettiä Jos käytät puhelinta pääosin soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen, on netti puhelimessa turha. Vaikka nykyään saattaa tuntua siltä, että..

Liittymät rajattomalla netillä • Nopeat mobiililajakaistat

Rajaton netti - käytä ilman datakattoa Moni meistä kuluttaa nykyään paljon aikaa puhelimella. Yhä useammin käytössä on jokin sovellus, joka vaatii toimiakseen internet-yhteyden. Tämä ei tietenkään..

Vertaa paras liittymä • Liittymätarjous 2019

Vertaa paras liittymä Liittymiä vertailemalla voi säästää sievoisia summia. Sen vuoksi liittymät kannattaakin laittaa vertailuun. Tältä sivulta löydät kaikki voimassa olevat vuoden 2019 liittymätarjoukset..

Netin käyttö ulkomailla • Vertailussa eri operaattorit

Netin käyttö ulkomailla eri operaattoreiden liittymällä Nykypäivän EU:ssa ja ETA-maissa suomalainen matkailija voi huoletta käyttää niin Elisan, DNAn kuin Telian liittymää. EU -lakimuutoksen myötä ..

Halvin mobiililaajakaista • Hintataulukko • Vertailu paljastaa edullisimman

Mobiililaajakaistojen hintataulukot Kun valitsee itselleen parasta mobiililaajakaistaa, kannattaa vertailla hinta-laatusuhdetta. Saat näkyviin hintataulukot mobiililaajakaistoista, kun asetat haluamasi ehdot mobiililaajakaistalle. Operaattorit..

Langaton liittymä kotiin • Mobiililaajakaistat

Paras langaton liittymä kotiin Kotiin langattoman liittymän hankkiminen on helppoa, ja vaihtoehtoja on monia. Mikäli nettiä tarvitaan ainoastaan kotona, on kiinteä laajakaista paras vaihtoehto, mutta jos nettiä halutaan..

Paras tavallinen liittymä • Perusliittymät vertailussa

Paras tavallinen liittymä Markkinoilla on nykyään lukematon määrä erilaisia liittymiä. Joskus voi olla hankala löytää juuri omaan käyttöön sopivin vaihtoehto. Jos olet niin sanotusti..

Opas liittymän vaihtoon • Mitä vaihdossa kannatta huomioida?

Mitä liittymän vaihdossa kannattaa huomioida? Oletko vaihtamassa puhelinliittymääsi? Se on onneksi nykyään helppoa, kunhan muistat ottaa huomioon muutaman tärkeän asian. Ensimmäisenä kannattaa tietenkin..

Liittymä riistakameraan • Riistakameraan ja muihin laitteisiin sopivat liittymät

Lähettävä liittymä riistakameraliittymä Riistakamerat ovat hauskoja ja hyödyllisiä työkaluja muun muassa eläinten tarkkailuun, mutta myös muuhun valvontaan. Riistakamerat voidaan jakaa kahteen ryhmään..

Elisa kuuluvuuskartta • Katso toimiiko Elisa sinun alueellasi

Elisa kuuluvuuskartta Elisan kuuluvuus kattaa lähes koko Suomen. Asuitpa sitten etelässä tai pohjoisessa, Elisan liittymällä puhuminen ja netinkäyttö onnistuu lähes missä tahansa. Elisan kuuluvuuskartalla..

DNA laajakaista

DNA laajakaista liikkuvana tai kiinteänä DNA laajakaista on suosittu vaihtoehto, olipa hankittavana sitten kiinteä laajakaista tai liikkuva laajakaista eli mobiilinetti. Osalle kiinteä laajakaista on riittävä, mutta..

Elisa laajakaista

Elisa laajakaistat Elisan laajakaistat ovat vahvasti mukana 5G-ajassamme ja 5G mobiiliverkko ja Elisa 5G kotinetti on nyt saatavilla jo Helsingin, Vantaan, Turun, Tampereen ja Jyväskylän 5G-kuuluvuusalueilla. Elisan 5G kotinetti..

Vertaa yritysliittymät

Puhelinliittymät yritykselle Yritysliittymät ovat oikea valinta silloin, kun työntekijät tarvitsevat puhelimet päivittäiseen käyttöönsä. Eri operaattoreilta löytyykin vaihtoehtoja yrityksille..

5G liittymä puhelimeen

5G puhelinliittymät  5G:llä viitataan niin sanottuihin viidennen sukupolven matkapuhelinverkkoihin. Neljäs sukupolvi käsittää niin sanotut 4G-verkot. 5G-verkot ovat jo käytössä Suomen suurimmissa kaupungeissa..

Nopea 4G Mokkula • Näin valitset hyvän liittymän mokkulaan

Nopea 4G Mokkula Mokkula on nimitys nettitikulle eli USB-modeemille. Se on laite, joka kiinnitetään USB-porttiin ja se yhdistyy matkapuhelinverkkoon. Ensimmäiset mokkulat hyödynsivät GSM-verkkoja, jotka olivat toisen sukupolven..

SIM-kortin vaihto • Pitääkö tilata uusi vai käykö vanha?

Uuden SIM-kortin tilaus - Ohjeet vaihtoon Mikäli SIM-korttisi on rikkoontunut, ei jostain syystä toimi tai jos uusi puhelimesi ei tue nykyistä SIM-korttiasi, pitää sinun vaihtaa uusi SIM-kortti. Uuden SIM-kortin saa yleensä..

Nopea netti puhelimeen • Vertailussa nopeat 4G -liittymät

Mikä on nopea netti? Viime vuosikymmenten aikana nettiyhteydet ovat kehittyneet valtavasti. Samalla myös ihmisten odotukset ovat kasvaneet. Netti, joka tuntui nopealta viisi vuotta sitten, saattaa tänään tuntua todella hitaalta..

Kaikki 4G liittymät vertailussa • Suomen laajin liittymävertailu • Katso edullisin

Kaikki 4G liittymät vertailussa Modernien ja huippunopeiden 4G-liittymien tiedonsiirtonopeudet ovat jo niin korkeita, etteivät liittymät peruskäytössä häviä lainkaan perinteisille kiinteille nettiliittymille..

Rajaton netti puhelimeen

Rajaton netti - käytä ilman datakattoa Jos puhelin on kasvanut lähes kiinni käteesi ja käytät erilaisia sovelluksia jatkuvasti, on rajaton netti sinulle se fiksuin ratkaisu. Etenkin, jos katsot puhelimeltasi myös..

Puhelinliittymä ilman kuukausimaksua

Puhelinliittymä ilman kuukausimaksua Suurin osa nykypäivän puhelinliittymistä maksetaan kuukausimaksulla. Näin vältytään siltä, että laskut kasvaisivat esimerkiksi videoiden katsomisen vuoksi yllättävän..

Kännykkäliittymät vertailussa • Katso vertailun parhaat liittymät

Kännykkäliittymät vertailussa - katso paras kännykkäliittymä Kännykkäliittymiä on tänä päivänä monenlaisille käyttäjille. Jotkut käyttävät kännykkää..

Eu datapaketti liittymään • Ulkomaille sopivat liittymät

Elisa EU-datapaketit Elisa tarjoaa EU-alueella reissaaville neljä eri datapakettivaihtoehtoa. Paketeista kattavin on Huoleton 5G Ready, joka sisältää 20 gigatavua dataa EU-alueella käytettäväksi, jonka lisäksi..

5G verkko Suomessa • Aikataulu • Liittymät

5G verkko ja Suomi 5G tarkoittaa viidennen sukupolven matkapuhelinverkkoja tai langattomia tiedonsiirtojärjestelmiä. 5G-verkot tulevat syrjäyttämään jossain vaiheessa 4G-verkot, kuten 4G-verkot aikoinaan syrjäyttivät..

Kiinteä nettiliittymä vertailu • Löydä halvin tarjous

Kiinteä netti vertailu Kiinteällä netillä tarkoitetaan sellaista internetyhteyttä, joka ei vaadi SIM-korttia tai WLAN-vastaanotinta. Tavallisesti näistä käytetään nimitystä laajakaista..

Mobiilitukiasema • Ohje: näin jaat netin puhelimestasi

Ohje netin jakoon puhelimella Jos olet hankkinut puhelimeesi tehokkaan nettiyhteyden, et välttämättä tarvitse enää erillistä nettiyhteyttä kotiisi. Voit nimittäin jakaa tietokoneeseesi tai tablettiisi netin..

Puhelinmyyntikiellon asettaminen puhelimeen

Puhelinmyyntikiellon asettaminen puhelimeen Tilaa puhelinmyyntikielto Useimmat meistä pitävät puhelinmyyjiä ärsyttävinä häiriköinä, jotka harvoin hyväksyvät kieltävää vastausta..

DNA kuuluvuus • Kuuluvuusalue ja kuuluvuuskartta

DNA kuuluvuuskartta Liittymää valittaessa herää usein kysymys, että toimiiko yhteydet kotona tai vaikka lomakohteessa. Kotimaassa asiaa voi tutkia DNA:n osalta DNA kuuluvuuskartalta osoitteessa http://kartat.dna.fi/Peittokartta/..

Huippunopeat rajattomat 5G liittymät

Rajattomat 5G liittymät - Rajattoman netin edut Rajaton 5G liittymän hankinta kannattaa, jos nettiä käyttää päivittäin runsaasti, ja varsinkin siinä tapauksessa, ettei kotona ole kiinteää yhteyttä..

Roaming maksut ulkomailla • Mitä maksaa käyttää puhelinta tai nettiä ulkomailla?

Roaming maksut ulkomailla Roaming-maksuilla tarkoitetaan verkkovierailuista aiheutuvia maksuja. Matkustaessasi ulkomaille, poistut aina operaattorisi kotiverkosta ja käytät puhelintasi kohdemaan verkossa. Operaattori joutuu maksamaan vierailun..

Netin nopeus • Näin näet nettisi nopeuden • Vertaa nopeat netit

Netin nopeus - Liittymän luvattu yhteysnopeus Internetliittymää ostettaessa sopimukseen kirjataan maksimi-, normaali- ja miniminopeudet tulevana sekä lähtevänä. Internetyhteyden nopeuden on siis toimittava tällä..

Netti hidastelee ja pätkii - Miten nopeuttaa nettiä?

Netti hidastelee ja pätkii - Miten nopeuttaa nettiä? Netti voi joskus hidastella ja pätkiä, vaikka itse nettiliittymän nopeus olisikin huippuluokkaa. Muutaman kohdan tarkistuslistalla kotikäyttäjä voi tarkistaa..

WiFi-puhelut parantavat kuuluvuutta

WiFi-puhelut parantavat kuuluvuutta WiFi-puheluissa hyödynnetään langatonta WLAN-verkkoa, mikä mahdollistaa paremman kuuluvuuden esimerkiksi matalaenergiataloissa tai kellareissa, missä kuuluvuus on perinteisellä matkapuhelinliittymällä..

Liittymän sulkeminen - Näin suljet puhelinliittymän

Liittymän sulkeminen Välillä tulee tarve sulkea tai lopettaa liittymä. Tähän liittyy usein laitteen katoaminen tai varastaminen. SIM-kortin sulkeminen estää puhelimen laittoman käytön. Liittymän..

Liittymä ilman luottotietoja • Liittymä luototiedot menettäneelle

Voiko liittymän saada ilman luottotietoja? Yhä useammalla suomalaisella on maksuhäiriömerkintä, joka saattaa vaikeuttaa elämää merkittävästi. Esimerkiksi uuden puhelinliittymän avaaminen saattaa..

Multisim puhelimeen • Vastaa samaan numeroon useammalla puhelimella

Multisim yritykselle Multisim on kätevä valinta yrityksen puhelimiin. Sen avulla saman numeron saa kahteen eri puhelimeen. Näin toisen puhelimen voi antaa esimerkiksi johtajalle ja toinen voi mennä hänen assistentilleen. Näissä..

Liittymien kytkykauppa - Puhelin ja liittymä samassa paketissa

Liittymien kytkykauppa - Puhelin ja liittymä samalla tilauksella Lähes jokaisella suomalaisella operaattorilla on tarjolla paketteja, joissa tarjotaan puhelimia tai tabletteja osamaksulla. Tyypillinen tarjous on, että puhelinliittymäasiakkaalle..

Soitonsiirron kytkeminen • Soitonsiirto eri operaattoreilla

Soitonsiirron kytkeminen Haluatko ohjata esimerkiksi työpuhelimeesi tulevat puhelut omaan henkilökohtaiseen kännykkääsi? Tämä on mahdollista soitonsiirto-palvelun avulla. Saat soitonsiirron kytkettyä päälle..

Jaettu data - mitä hyötyä on liittymästä jaetulla datalla?

Mitä hyötyä jaetusta datasta on? Tutustu Moin jaettuun dataan Jaettu data mahdollistaa monen laitteen käytön yhdellä liittymällä samaan aikaan. Liittymään siis ostetaan joko tietty määrä..

Virustutka Androidille • Ilmaiset virustorjuntaohjelmat

Virustutka Androidille Vaikka ihmiset ymmärtävätkin nykyisin virustorjuntaohjelmiston tärkeyden PC-tietokoneilla, jättävät monet silti älypuhelimensa suojaamatta. Tämä on turha riski, sillä kun älypuhelimilla..

Näin varmuuskopioit puhelimen - Opas alypuhelimen varmuuskopiointiin

Näin varmuuskopioit puhelimen Älypuhelimien tallennuskapasiteetti on kasvanut jo niin suureksi, että laitteille mahtuu helposti satoja, jopa tuhansia, valokuvia, tärkeitä dokumentteja sekä yhteystietoja. Taskussa kulkeva..

Vastaajapalvelun kytkeminen puhelimeen • Elisan ja DNA:n vastaajapalvelut

Vastaajapalvelun kytkeminen Vastaajan avulla voit varmistaa, että sinua tavoittelevat henkilöt voivat jättää sinulle viestin myös silloin, kun et ole tavoitettavissa. Vastaajan kytkeminen on rutiinitoimenpide, johon saat..

Uutiset liittyen puhelinliittymiin ja mobiililaajakaistaan

Puhelinliittymiin ja mobiililaajakaistaan liittyvät uutiset. Lue mitä sinun kannattaa huomioida liittymää valitessasi. Vertaaliittymä.fi kertoo kaikki ajankohtaiset uutiset liittyen liittymien hankintaan. 

Yhteystiedot

Vertaaliittymä.fi yhteystiedot Vertaaliittymä.fi Media88 Oy Metsolantie 19 85100 Kalajoki p. +358 40 526 2014 yhteys[ät]vertaaliittymä.fi    Etsitkö puhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 liittymätarjousta
Siirry alkuun